آخرین خبرلحظه برخورد مرگبار دو هلی کوپتر
3بازدید

توقیف 2 شناور عراقی در آب‌های ایران

فرمانده دریابانی استان بوشهر از توقیف دو شناور عراقی در 40 مایلی آب‌های بوشهر و کشف بزرگترین محموله سوخت قاچاق در این استان خبر داد.

قلندر لشکری امروز در گفت‌وگو با فارس اظهار داشت: روز گذشته مأموران دریابانی استان بوشهر در فاصله 40 مایلی در آب‌های بوشهر دو فروند شناور عراقی را توقیف کرده و از این دو شناور 160 هزار لیتر سوخت قاچاق از نوع گازوئیل کشف و ضبط کرده‌اند.

وی افزود: ارزش ریالی این میزان سوخت قاچاق حدود 4 میلیارد و 800 میلیون ریال بوده و در این ارتباط 10 نفر دستگیر شده‌اند.

فرمانده دریابانی استان بوشهر اضافه بوشهر اضافه کرد: سال گذشته نیز دو فروند شناور عراقی که حامل 70 هزار لیتر قاچاق بودند را شناسایی و توقیف کردیم.

لشکری گفت: محموله‌ای که روز گذشته کشف شد بزرگترین محموله سوخت قاچاق در تاریخ دریابانی استان بوشهر محسوب می‌شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.