این قطریهای خوش قول!
پس از برخورد مسوولان فدراسیون فوتبال ایران با قطری هابه دلیل نبودن اتوبوس در فرودگاه، قطریها در آستانه بازی امشب خوش قول شده اند!
به گزارش ايسنا، پس از آنکه با کارشکنی مسئولان فدراسیون فوتبال قطر بازیکنان تیم ملی ایران مجبور شدند به جای اتوبوس با چند تاکسی از فرودگاه تا هتل محل اقامتشان بروند و این مساله با گلایه فدراسیون فوتبال ایران همراه شد، اکنون و در فاصله پنج ساعت مانده تا آغاز دیدار ایران و قطر، اتوبوسی که باید بازیکنان تیم ملی ایران را به ورزشگاه جاسم حمد برساند، جلوی در هتل آماده و در انتظار ملیپوشان است.
قرار است ملیپوشان ۲ ساعت مانده به آغاز بازی و راس ساعت ۱۷:۱۵ (به وقت محلی) از هتل میلینیوم راهی ورزشگاه محل برگزاری بازی شوند.
شاگردان کارلوس کیروش پس از انجام تمرین در هتل میلینیوم و صرف ناهار اکنون در اتاقهایشان به سر میبرند تا پس از استراحتی کوتاه آماده عزیمت به ورزشگاه شوند.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.