آخرین خبرمحکومیت جدید انضباطی برای پرسپولیس و سپاهان
0بازدید

قلعه‌نویی:انصاری‌فرد را نمی‌خواهم

سرمربی تیم فوتبال استقلال گفت: هنوز تیم ما کامل نشده و تا هفته دیگر وضعیت استقلال درست می‌شود.

به گزارش فارس، امیر قلعه‌نویی در مورد سفر استقلال به اوکراین گفت: از انجام این سفر دو سه هدف داریم. اول اینکه تیم را به هماهنگی برسانیم. همچنین قرار است یک دیدار دوستانه نیز در این سفر داشته باشیم البته با صد در صد تیم سفر نمی‌کنیم اما اردو می‌تواند از لحاظ اخلاقی، رفتاری و فنی به ما کمک کند.

وی در مورد دیدار دوستانه امروز استقلال خاطرنشان کرد: در بازی دوستانه نتیجه مهم نیست بازیکنان دو هفته صبح و بعد از ظهر تمرین می‌کردند و اکنون خسته هستند. در سفر به اوکراین فشار را کم می‌کنیم. نفرات جدیدی که به استقلال آمدند صد در صد آماده نیستند اما ما را خیلی امیدوار کرده‌اند.

قلعه‌نویی در مورد اینکه چه زمانی وضعیت استقلال درست می‌شود خاطرنشان کرد: تا هفته دیگر انشاءالله وضعیت تیممان درست می‌شود.

وی افزود: در اردوی اوکراین تا یکشنبه دو بازیکن دیگر به ما اضافه خواهد شد. همچنین دو بازیکن نیز برای تست پیش ما می‌آیند.

قلعه‌نویی در مورد اینکه وضعیت جباری چه می‌شود به هواداران گفت: این موضوع حل می‌شود.

سرمربی استقلال در پاسخ به سوال دیگری از سوی هواداران در مورد اینکه آیا خسرو حیدری با سپاهان قرارداد بسته است با تاکید گفت: نه. نه. خسرو جایی نمی‌رود.

سرمربی استقلال در پاسخ به سوال دیگری از سوی یکی از هواداران در مورد اینکه آیا کریم انصاری‌فرد را می‌خواهد عنوان کرد: نه.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.