آخرین خبرترامپ: پرونده ایران یکی از عوامل شکست ما بود
4بازدید

بیمارستانی که زنان «جیغ زن» را جریمه می‌کند

يكي از بيمارستان هاي زيمبابوه در ازاي هر فرياد زنان هنگام وضع حمل، آنان را 5 دلار جريمه مي كند!

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، سازمان شفاف سازي بين المللي اين واقعه "شوك آور" را كشف كرده و آن را در گزارش مقياس فساد جهاني كه ساليانه منتشر مي كند، ارائه كرده است.

بر اساس این گزارش اين سازمان بين المللي، بيمارستان مذكور در زيمبابوه - يكي از فقيرترين كشورهاي جهان- با اين بهانه كه "زنان با فريادهاي خود هنگام وضع حمل، صداي كاذب توليد مي كنند تا به آنها بیشتر رسیدگی شود"! اقدام به جريمه نقدي آنان نموده و زناني را كه قادر به پرداخت جريمه نيستند، تا زمان پرداخت اصل و ديركرد جريمه ها توسط خانواده هايشان در بيمارستان نگه مي دارند.

بدين ترتيب بسياري از زنان از وضع حمل در بيمارستان ها صرف نظر مي كنند؛ زيرا اين اقدام براي آنان حدود 50 دلار هزينه بر ميدارد كه با توجه به ميانگين درآمد ساليانه هر نفر در زيمبابوه يعني 150 دلار، رقم بسيار بالايي است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.