آخرین خبرترامپ در پی تغییر رژیم در ایران بود، اما این تغییر ابتدا در آمریکا رقم خورد
1بازدید
۰

تابش:

مسوولان در فراهم کردن الزامات AFC تعلل نکنند

نایب رییس فراکسیون ورزش با ابراز امیدواری نسبت به اینکه مسابقات جام ملت‌های آسیا در ایران برگزار شود، گفت: مسوولان فعلی به ویژه وزارت ورزش و جوانان و کمیته ملی المپیک باید این موضوع را به جد پیگیری کنند.

محمدرضا تابش در گفت‌وگو با ایسنا، درباره میزبانی ایران برای جام ملت‌های 2019 گفت: جام ملت‌های آسیا و هر رویداد منطقه‌ای و بین‌المللی در شرایط فعلی کشور بسیار مثبت و موثر است، علی‌الخصوص که بعد از انتخابات ریاست جمهوری رویکرد دنیا نسبت به ایران تغییر کرده و مثبت‌تر نگریسته می‌شود و همین موضوع می‌تواند شانس ما را برای میزبانی افزایش دهد.

وی با اشاره به الزاماتی که از سوی AFC مطرح شده، گفت: امیدوارم مقامات مسوول به جد تضمین‌های لازم را برای بازیکنان و دست‌اندرکاران شرکت‌کننده در این مسابقات فراهم آورند تا در این زمینه دغدغه‌ای وجود نداشته باشد البته از این نظر مسوولان ما ورزیدگی لازم را دارند، فقط نباید تعلل کنند.

نایب رییس فراکسیون ورزش مجلس با تاکید بر اینکه دولت موظف و مسوول است که در این زمینه بهترین تصمیم را اتخاذ کند، گفت: مسوولان فعلی به ویژه وزارت ورزش و جوانان و نیز کمیته ملی المپیک باید فوریت این موضوع را پیگیری کرده تا این رویداد مهم در ایران برگزار شود.

تابش با بیان اینکه امیدواریم پس از سال‌ها که از انقلاب می‌گذرد شاهد برپایی چنین رویداد مهمی در کشور باشیم، خاطرنشان کرد: رییس جمهور نیز چند روز قبل قول مساعد برای برگزاری مسابقات در ایران را داده‌اند و انتظارمی‌رود که کارگزاران دولت تمام سعی و هم و غم خود را به کار برند تا چنین رویداد مهمی در کشور که از هرجهت در مقطع فعلی حائز اهمیت است،برگزار شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.