آخرین خبرترامپ: پرونده ایران یکی از عوامل شکست ما بود
2بازدید

واکنش مسکو به افزایش تحریم علیه ایران

وزارت خارجه روسیه در واکنش به اقدام جدید مجلس نمایندگان آمریکا برای اقزایش تحریم‌های ایران، اعلام کرد این اقدامات به پایان مناقشه هسته‌ای کمکی نمی‌کند.

فارس به نقل از خبرگزاری رویترز نوشت: مسکو روز پنج‌شنبه در واکنش به تصویب طرح افزایش تحریم‌های ایران در مجلس نمایندگان آمریکا، اعلام کرد افزایش تحریم‌ها به حل مناقشه هسته‌ای ایران، کمکی نمی‌کند.

مجلس نمایندگان آمریکا روز پنج‌شنبه طرحی را به تصویب رساند که تلاش می‌کند فروش نفت ایران را محدودتر کند. این طرح تازه به تصویب اولیه رسیده و تا تبدیل شدن به قانون باید چند مرحله دیگر را پشت سر بگذارد.

«گنادی گاتیلوف» معاون وزیر خارجه روسیه در واکنش به این مصوبه، تحریم‌های شورای امنیت علیه ایران را کافی دانست و گفت مصوبه جدید «غیرسازنده» است.

وی در این مورد به خبرگزاری «اینترفکس» گفته است: هدف از هر تحریم جدید تنها سخت‌تر کردن شرایط اقتصادی ایران است، اما به حل موضوع منع گسترش تسلیحات کمکی نمی‌کند.

روسیه یکی از اعضای شورای امنیت است و بارها مخالفت خود با افزایش تحریم‌های ایران را اعلام کرده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.