3 کرد سوری زنده زنده در آتش سوزانده شدند
ويدئوي هولناکي که در اينترنت منتشر شده است شبهنظاميان مورد حمايت خارج در سوريه را در حال به آتش کشيدن ۳ تن از کردهاي اين کشور نشان ميدهد.
به گزارش انتخاب، اين تصاوير ويدئويي که روز دوشنبه در اينترنت قرار گرفت شبهنظاميان گروه جبهه النصره که از همپيمانان القاعده هستند را در حال ريختن مايعي اشتعالزا بر روي ۳ مرد که به نظر ميرسد سربازان کرد سوريه باشند و دستها و چشمهايشان بسته شده نشان ميدهد.
شبهنظاميان معارض دولت سوريه سپس اين ۳ نفر را به آتش ميکشند.
بر اساس گزارشها، شبهنظاميان جبهه النصره روز دوشنبه به منطقه «تل ابيض» در رقه در شمال سوريه حمله کردند و ۴۵۰ غيرنظامي را به قتل رساندند. گفته ميشود قربانيان اين حادثه را زنان، کودکان و افراد کهنسال تشکيل ميدهند.
درگيري بين شبهنظاميان کرد و شورشيان وابسته به القاعده در چند هفته اخير در شمال و شمال شرق سوريه تشديد شده است. اين مساله پس از آن روي داد که مبارزان کرد که با مداخله خارجي در سوريه مخالفند توانستند شبهنظاميان معارض دمشق را از چند نقطه در اين مناطق بيرون برانند.
در پي قتل يکي از سران مخالف کرد در شمال شرق سوريه يک گروه شبهنظامي قدرتمند کرد در ۳۰ جولاي اعلام کرد نيروهاي خود را بر ضد گروههاي وابسته به القاعده در اين منطقه بسيج ميکند.
«کميته حفاظت از مردم کرد» اندکي پس از ترور عيسي هوسو در القميشلي با انتشار بيانيهاي اعلام کرد :«ما از مردم کرد ميخواهيم پا پيش بگذارند ... هر کس ميتواند سلاح به دست بگيرد بايد به صفوف کميته حفاظت از مردم کرد بپيوندند و با تهاجم اين گروههاي مسلح مقابله کنند.»
سوريه از سال ۲۰۱۱ با ناآراميهاي خونيني مواجه بوده است. بر اساس گزارشها، قدرتهاي غربي و متحدان منطقهاي آنها به ويژه قطر، عربستان سعودي و ترکيه از شبهنظاميان معارض دولت سوريه حمايت ميکنند.
طبق اعلام سازمان ملل در ناآراميهاي سوريه بيش از ۱۰۰ هزار نفر کشته و در مجموع ۷.۸ ميليون نفر نيز آواره شدهاند.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
خدا اين تروريست هاي آدم خوار را لعنت كند
یا اباصالح المهدی ادرکنی
خدا لعنت کند این تکفیری های اهل جهنم را
لعنت بر آمریکایی ها و اروپایی های بی وجدان و بی شرافت که حاضر هستند از چنین وحشی های بربری حمایت کنند این وحشی های خونریز چند روز پیش 30 اسیر ارتش سوریه را به راحتی قتل عام کردند و حالا هم سه مبارز کرد را...امیدوارم ترکیه و غرب تقاص خود را در قلب کشورهایشان پرداخت کنند زمانی که این چند ده هزار وحشی کارشان در سوریه به پایان برسد.
بعضی وقتها انسان در حد حیوان و حتی پایین تر از حیوان نزول می کنه ولی همه اعضای القاعده کلا حیوانات وحشی انسان نما هستند .
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.