آخرین خبرزمین‌لرزه ۴.۱ ریشتری بم را لرزاند
0بازدید

ماجراجوی بادکنک‌سوار از کانادا سردرآورد!

«جاناتان ترپ»، مردی که با 370 بادکنک هیلیومی قصد داشت از قاره آمریکا به آنسوی اقیانوس اطلس و به جایی در قاره اروپا برسد، سر از کانادا درآورد.

به گزارش ایسنا، ترپ 39 ساله پیش‌تر توانسته بود با انبوهی از بادکنک‌ها از فراز «کانال مانش» عبور کند و از فرانسه به انگلیس برسد.

اما آخرین ماجراجویی هوایی وی که می‌بایست چهار هزار کیلومتر باشد و سه تا شش روز هم طول بکشد بیش از حدود 560 کیلومتر نشد و بیشتر از 12 ساعت طول نکشید. وی که از منطقه دوری در «نیوفوندلند» کانادا سر در آورد به شوخی به دوستانش گفت: ظاهرا اینجا فرانسه نیست!

به گزارش ایسنا به نقل از یورونیوز، مدیر فنی ترپ پیش‌بینی کرده بود که وی با استفاده از جریان‌های هوایی در جایی بین ایسلند و مراکش اما در آنسوی اقیانوس اطلس فرود آید، اما این بار بخت و باد با وی یار نبودند و بالن بادکنکی او را از مسیر منحرف کردند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.