آخرین خبرقمیت خودرو در بازار امروز 11 آبان ماه
4677بازدید

انتخابات استاني عراق آغاز شد

از طرف ديگر «نوري المالكي»، نخست‌‏وزير عراق با اعلام اينكه اين انتخابات بهترين فرصت براي تضمين امنيت و ثبات آينده عراق بعد از شش سال اشغال اين كشور به‌‏دست نيروهاي آمريكايي است، حضور گسترده مردم در اين انتخابات را خواستار شد.

پايگاه‌‏هاي راي‌‏گيري در برخي مراکز از جمله اردوگاه‌‏هاي نظامي و دفاتر دولتي براي نخستين انتخابات استاني عراق فعاليت خود را آغاز کردند.

به گزارش"ايلنا" به نقل از آسوشيتدپرس، در حالي‌‏که راگيري براي انتخاب شوراهاي دولتي در اکثر استان‌‏هاي عراق براي روز شنبه برنامه‌‏ريزي شده است، راي‌‏گيري زودهنگام از افرادي که لازم است روز برگزاري انتخابات سر پست‌‏هاي خود حاضر باشند از جمله نيروهاي امنيتي و مقام‌‏هاي رسمي دولتي آغاز شد.
مقام‌‏هاي آمريکايي و عراقي ابراز اميدواري کرده‌‏اند که اين انتخابات سرآغاز فرآيندي سياسي باشد که به افزايش گروه‌‏ها و کاهش حمايت از شبکه‌‏هاي افراطي منجر شود.
اين انتخابات توسط واشنگتن به‌‏دقت دنبال مي‌‏شود تا براي تعيين چارچوب زماني خروج نيروهاي خود از عراق برنامه‌‏ريزي کند.
از طرف ديگر «نوري المالكي»، نخست‌‏وزير عراق با اعلام اينكه اين انتخابات بهترين فرصت براي تضمين امنيت و ثبات آينده عراق بعد از شش سال اشغال اين كشور به‌‏دست نيروهاي آمريكايي است، حضور گسترده مردم در اين انتخابات را خواستار شد.
وي افزود: «حضور شما در انتخابات بهايي است كه براي برقراري آزادي در كشور مي‌‏پردازيد.»
المالكي با ابراز اميدواري درباره اينكه 70 تا 80 درصد واجدين شرايط در انتخابات پيش روي عراق شركت كنند، گفت: «برخي تلاش مي‌‏كنند تا نتيجه انتخابات را تحت‌‏تاثير قرار دهند يا با اقداماتي از قبيل خريد و فروش راي اعمال فشار كنند؛ ولي همانطور كه مي‌‏دانيد چنين اقداماتي توسط مرجعيت حرام اعلام شده است.»

امنيت عراق طي سال گذشته افزايش يافته است ولي خشونت‌‏ها در مناطقي از بغداد و استان‌‏هايي از جمله دياله و نينوا كه شبه‌‏نظاميان القاعده همچنان در آنها فعال هستند به تناوب ادامه دارد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.