آخرین خبرحمله تند کیهان به علی دایی و عادل فردوسی‌پور
1بازدید
۰

پاسخ صفحه منتسب به روحانی به مدیرعامل توییتر

این سوال کنایه آمیز دورسی که حاکی از فیلتر بودن شبکه‌های اجتماعی چون فیسبوک و توییتر در ایران است، با این پاسخ روحانی مواجه شد: حسن روحانی رییس جمهور کشورمان در صفحه منسوب به خود در شبکه اجتماعی توییتر به سوال «جک دورسی» بنیانگذار و مدیر عامل شبکه توییتر پاسخ داد.

جک دورسی بنیانگذار توییتر در صفحه توییتر روحانی نوشت: «عصر بخیر آقای رییس جمهور.  آیا مردم ایران قادر به خواندن توییت های شما هستند؟»

جک دورسی بنیانگذار و مدیر عامل توییتر

به گزارش عصر ایران، این سوال کنایه آمیز دورسی که حاکی از فیلتر بودن شبکه های اجتماعی چون فیسبوک و توییتر در ایران است، با این پاسخ روحانی مواجه شد:
 
عصر بخیر جک. همان طور که من در مصاحبه با کریستین امانپور تاکید کردم تلاش های من در جهت آن است که مردم (ایران) به راحتی قادر باشند به عنوان یک حق به همه اطلاعات جهانی دسترسی داشته باشند.


تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.