آخرین خبرآتش‌سوزی ۲ نفتکش و یک ید‌ک‌کش متخلف در تنگهٔ هرمز
4بازدید
۵

تیر دروازه جان دانش‌آموز نیک‌شهری را گرفت

یک دانش آموز نیکشهری در حین رقابت‌های فوتسال، به دلیل سقوط دروازه فوتبال و بر اثر ضربه مغزی جان خود را از دست داد.

به گزارش مهر رییس آموزش و پرورش نیکشهر اظهار داشت: عبدالستار رییسی دانش‌آموز سال اول مقطع متوسطه هنرستان امام رضا(ع) در حال بازی فوتسال در مجموعه ورزشی مدرسه روز شنبه بر اثر سقوط دروازه و آسیب از ناحیه سر دچار خونریزی مغزی شد و متاسفانه جان خود را از دست داد.

یونس اربابی در تشریح جزئیات این حادثه گفت: این دانش آموز در حالیکه سعی داشت با کمک از تیرک افقی دروازه نسبت به انجام حرکات نمایشی و حرکت بارفیکس اقدام کند به دلیل سیار بودن دروازه و عدم تعادل لازم بر روی زمین سقوط کرد و متاسفانه واژگونی دروازه بر روی سر این دانش آموز منجر به حادثه‌ای غم انگیز شد.

وی ابراز داشت: دانش آموز مربوطه دارای بیمه حوادث بوده است و جزئیات بیشتر در خصوص چگونگی رخداد این حادثه و یا عوامل دخیل در این سانحه تاثر برانگیز در حال بررسی است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۲/۰۷/۲۸ ۱۳:۳۱

ای بابا. خدا به خانوادش صبر بده.

هموطن۱۳۹۲/۰۷/۲۸ ۱۳:۲۹

ما همواره براي بدست آوردن حقوق اوليه بايد هزينه بدهيم !!!بايد يك دانش آموز بي گناه قرباني شود تا بعضي ها!!! بفهمند اين تير دروازه غير استاندارد است!!!

ناشناس۱۳۹۲/۰۷/۲۸ ۱۳:۲۳

وای وای چقدر راحت بچه هایاین مملکت توی مدارس غر استاندارد ما دارن در سکوت میمیرند

ناشناس۱۳۹۲/۰۷/۲۸ ۱۳:۲۲

بیمه مهم نیست !!!!
دروازه ناپایدار مهم است؟؟؟ دریغ از دو پیج برای سفت کردنش ؟؟؟؟؟

سید۱۳۹۲/۰۷/۲۸ ۱۳:۱۰

این مورد رو من در مدرسه ای در تهران هم دیدم که توپ بازی رو منهدم کرد! در اثر باد تیر دروازه برگشت چون به جایی وصل نبود!!!

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.