آخرین خبرتغییرات تازه در کتاب‌های درسی ابتدایی
1بازدید

رونمایی از بزرگترین نهج البلاغه مطلا

بزرگترین نهج البلاغه مطلا با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی رونمایی شد.رونمایی از بزرگترین نهج البلاغه مطلا

به گزارش واحد مرکزی خبر، این اثر هنری دارای570 صفحه در اندازه77در47با خط نسخ ایرانی و در مدت یک سال با هزینه110میلیون تومان کتابت شده است.

علیرضا بهدانی خالق نهج البلاغه مطلا گفت: مقدار طلای مصرفی در این اثر60 ورقه طلای 8 در 8 سانتیمتری برای هر صفحه و در مجموع34 هزار و200ورقه طلاست.

علیرضا بهدانی متولد13تیر1350بیرجند ساکن مشهد کارمند بیمارستان رضوی مشهد است که تاکنون آثار هنری دینی فراوانی را کتابت کرده است که از جمله می توان به کتابت 48جلد قرآن مجید با خطوط مختلف اسلامی و بزرگترین و کوچکترین قرآن مطلای جهان اشاره کرد.

در این مراسم همچنین این هنرمند یک تابلوی مینیاتور با مضمون غدیرخم با رنگ اکرولیک به وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به مناسبت عید غدیر خم اهدا کرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.