آخرین خبرواکنش حزب‌الله لبنان به ادعای دولت الجولانی
1878بازدید

بایدن: هم چماق و هویج و هم گفتگو با تهران

وی در عین حال با تکرار تهدیدات گذشته گفت: در صورتی که ایران از برنامه هسته ای خود دست برندارد، فشار و تهدید در انتظار آن خواهد بود.

معاون اول رئیس جمهور آمریکا در کنفرانس امنیتی مونیخ علیرغم تاکید بر سیاست کهنه تهدید و تطمیع در قبال ایران ، از اعلام آمادگی واشنگتن برای گفتگو با تهران خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، جوزف بایدن در کنفرانس امنیتی مونیخ گفت: ایالات متحده آماده گفتگو با ایران است.

وی در عین حال با تکرار تهدیدات گذشته گفت: در صورتی که ایران از برنامه هسته ای خود دست برندارد، فشار و تهدید در انتظار آن خواهد بود.

معاون اول اوباما، همچنین از جامعه جهانی خواست با گفتگو با جمهوری اسلامی ایران مانع از توسعه برنامه هسته ای این کشور شود.

گفتنی است که مقامات جمهوری اسلامی تغییر جزئی لحن آمریکا را به معنی تغییر رویکردهای ایالات متحده ندانسته و خواستار تغییر عملی در سیاستهای کاخ سفید شده اند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۷/۱۱/۲۰ ۰۸:۴۱

اینطورکه معلومه اینا هنوز نفهمیدن موضوع گفتگوها چی باید باشه ، اول از همه یکی به اینا بفهمونه که هدف از گفتگو دست برداشتن ما از برنامه هامون نیست(بخصوص از نوع هسته ایش)

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.