عضو کمیسیون اقتصادی در گفتوگو با «تابناک»:
دلایل کم بودن صد روز برای تحول اقتصادی!
با وجود گذشت بیش از یک پانزدهم از عمر دولت، هنوز تغییر زیادی در زندگی مردم احساس نمیشود؛ هرچند دولت در برخی از بخشها به ویژه سیاست خارجی، کارکرد خوبی تا به امروز از خود نشان داده است، و به دستاوردهای کم نظیری نیز دست یافته، هنوز مردم منتظر هستتند تا کارآیی دولت را را در بخشهای اقتصادی نیز ببینند.

به گزارش«تابناک»، با وجود گذشت بیش از یک پانزدهم از عمر دولت هنوز تغییرات زیادی در زندگی مردم و یا حداقل در معیشت مردم احساس نمی شود، اگرچه دولت در برخی از بخشها بخصوص سیاست خارجی عمکرد خوبی تا به امروز از خود نشان داده است، و به دستاوردهای کم نظیری نیز دست یافته، اما هنوز مردم منتظر هستتند تا عمکرد دولت را را در بخشهای اقتصادی نیز ببیند.
همان گونه که رئیس جمهور نیز در ارائه گزارش خود عنوان کرد، صد روز فرصت زیادی برای عملی کردن تمام تعهداد نیست و باید تلاش کرد تا به مرور و مدیریت بیشتر کاستی ها را براورده کرد، اما نوع عمل و اینکه مردم به طور متوالی، در جریان امور قرار گیرند حرکت قابل تقدیری است و بسیاری از مردم و سیاسیون از این اقدام دولت تقدیر کردند.
هرچند که برخی ها نیز به بعضی از عملکردهای صورت گرفته از سوی دولت اعتراضهایی نیز داشتند، نمایندگان مجلس جز آن قشر های بودند که سخنان موافق و مخالف زیادی در بین آنها رد و بدل شده بود و هرکدام نظرات متفاوتی را عنوان کردند.
محمد باقری بناب در مورد عملکرد 100 روزه دولت با تابناک گفت و گوی کوتاهی انجام داد و اظهار داشت: آقای روحانی گزارشی از عملکرد دولت در 100 روز اول و همچنین برنامه های آتی خود ارائه داد. این دولت با توجه به اینکه بدهی هایی از دولت گذشته برایش باقی مانده است باید برنامه ریزی خوبی برای حل مشکلات گذشته داشته باشد. اگر می خواهد این دوره 4 ساله موفق باشد باید برنامه ریزی داشته باشد.
ان نماینده گفت: در دولت گذشته با توجه به اینکه آقای احمدی نژاد سازمان مدیریت و برنامه ریزی را به هم ریخت، بی برنامگی در کشور حاکم شد و اقتصاد کشور دچار از هم گسیختگی شد. در سفرهای استانی وعده و وعیدهایی داده شد. نزدیک به 12 هزار پروژه با 400هزار میلیارد تومان تعهدی که برای دولت ایجاد شده است و با توجه به بودجه سالانه کشور نزدیک به چهل سال طول می کشد تا دولت از عهده این کارها برآید.
عضو کمیسیون اقتصاد افزود: تیم آقای روحانی با توجه به عملکرد و سوابقشان افرادی برنامه محور هستند و انشاءالله بتوانند برنامه های دولت را اجرایی کنند. همین که دولت در مسیری حرکت کند که دارای برنامه باشد، می تواند عملکرد خوب دولت در 100 روز اول را نشان دهد.
وی گفت: در عرصه سیاست خارجی نیز موفقیت هایی حاصل شد. دولت تمام توان خود را بر عرصه سیاست خارجی متمرکز کرد و با توجه به فضایی که در جامعه بین المللی در چند سال اخیر بر علیه جمهوری اسلامی حاکم شده بود، توانستند با دیپلماسی قوی بحث شکستن تحریمها را دنبال کردند. آقای ظریف نیز دیپلماتی قوی است و در این 100 روزه می توان نمره قابل قبولی در عرصه سیاست خارجی به دولت و دستگاه دیپلماسی داد. این آغازی است برای حل مشکلات کشور.
نماینده مردم بناب گفت: با توجه به تیم قدرتمند اقتصادی و همچنین تیم دیپلماسی دولت می توان آینده بهتری را پیش بینی کرد و پس از این بتوانیم شاهد شکوفایی اقتصادی، فرهنگی و سیاسی در داخل و خارج از کشور باشیم.
عضو کمسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در توضیح اینکه دولت وعده داده بود در 100 روز ابتدایی دولت تحولی در زندگی مردم ایجاد کند، گفت: مدت 100 روز برای ایجاد تحول زمان کوتاهی است. باید بستر سازی شود. با توجه به مشکلاتی که در تولید و اقتصاد کشور وجود دارد هنوز دولت نمی تواند تحولی ایجاد کند. با صدور بخشنامه نیز نمی توان مشکلات را حل کرد. دولت باید با برنامه حرکت کرده و با مردم صادقانه برخورد کند. آقای روحانی با صداقت با مردم صحبت کرد و این موضوع طلیعه خوبی است برای آینده.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
اون روزي كه ميگفتند ما برنامه كوتاه مدت و بلند مدت داريم فكر اينجاشو نميكردند؟؟؟؟؟
اينا كه ميگفتند ما تيم كارشناس داريم
همه پيشكسوت هستند در مديريت يعني نمي دونستند كه نميشه 100 روزه گزارش داد
تازه از اون بدتر وزير ارتباطات گفته هر 100 روز ميخواد گزارش بده خدا به داد كشور برسه
باسلامگفته هایرییس جمهورمحترم راتضدیق میکنم زیراکه 8 ساله خراب شده انتظارنداشته باشید 80 روزه سامانداده شود علی اتخصوص مشکلات معیشتی لطفابه این همربیشترتوجه شود به زنان بی سرپرست توجه شو چون عرصه برامث مابسیارتنگه هجهره نشینی یک معزل بزرگ شده وصاحبخانه هاهم انصاف ندارن لطفا چاره ای بیندیشدباسپاس
100روز برای جبران اشتباهات گذشته خیلی زمان ناچیزیه. همین که وضعیت ثابت شده و بدتر نمیشه به خدا راضی هستیم و برای مسئولین دعا می کنیم و بدانید که در برابر این مردم مسئول هستید و مردم دیگه تحمل پذیرفتن توجیهات همانند گذشتگان را ندارند.به خدا وجدان هم چیزه خوبیه آخه تا کی ؟
کتمان کارهای مثبت دولت گذشته بی انصافی است
مثل اینک همه فراموش کردن دلار قرار بود چقدر بشه!!!!
دوستان
فعلا برای اظهار نظر زوده , چه موافق چه مخالف. لطفا از روی تعصب نظر ندید.
تحول اقتصادی رخ داده قیمت ها نسبتاً تثبیت شده اند و اسب سرکش تورم تاحدود قابل توجهی مهار شده البته این هرگز کافی نیست اما تحول به چه باید گفت؟ همه می پرسند چه چیزی ارزان شده یا آیا قیمت فلان چیز پایین نیامده و هیچکس به سوالشان نمی خندد اما آیا همیشه می شد چنین سوالی پرسید؟
می گویند وصف آنچه در گذشته بوده و آنچه رخ داده سیاه نمایی است پس معیار تحول چه می تواند بود؟ و چه کسی باید بر چه مبنایی نظر دهد که تحول رخ داد یا نه؟
بیایید بجای عیبجویی و بهانه گیری به یاری دولت برویم و ویرانه ای به نام اقتصاد را که تحویلش داده ایم دست در دست هم آباد کنیم
دورد بر روحانی
ای کاش رئیس جمهور کشورمان به جای زیر سئوال بردن دولت خدمتگذار احمدی نژاد کمی به مردم امید می داد و از برنامه های آینده اش برای بهبود معیشت مردم می گفت
انصافا همین کارایی جناب روحانی تا به الان انجام داده جای تشکرو قدردانی داره مانباید از دولت انتظار معجزه داشته باشیم هر چند همین کارهایی که جناب روحانی و تیمش تو این مدت انجام دادند معجزه بود
ایشان قول اصلاح اقتصاد را در صد روز دادند کاری که نتوانستند بکنند و نا چار شدند توپ را در زمین دولت قبل بیاندازند و به همین دلیل به صاحبان مسکن مهر 0 اهانت کردند که جای عذرخواهی دارد
تابناک خیلی گیر میدی . روحانی مچکریم
انشاالله موفق باشند
البته حداقل اثر این صد روز این بود که شتاب تورم کم شد و التهاب بازار خوابید نکنه شما توقع تورم منفی داشتی؟ اونم تو این شرایط رکود دولت بیاد تورم منفی ایجاد کنه؟
باور کنید کسی در این مدت انتظار تحول اساسی را نداشت ولی آقای روحانی چنان گزارش دادند که دولت قبلی مانع این تحول شگرف بوده است
درسته كه ممكنه دولت قبلي تو كار اين دولت اثير گذاشته باشه و كارش رو سخت كرده باشه ، اما چون اكثرمون باور مي كنيم ،تبديل شده به يك بهانه براي دولت جديد و همه چي رو گردن اونا مي ندازه .
گزارش صد روزه فقط انتقادی بود به دولت گذشته هیچ شباهتی به گزارش کار نداشت
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.