آخرین خبرجنجال در روزنامه‌های امروز ۱۳ آبان ۱۴۰۵
2بازدید

شکل گیری شورای بررسی چگونگی انتقال پایتخت

رئیس مجمع نمایندگان استان بوشهر در مجلس شورای اسلامی گفت: طرح مصوب انتقال پایتخت که دارای سابقه ۲۰ ساله است باید با شکل‌گیری شورای بررسی چگونگی طرح، بررسی شود.

عبدالکریم جمیری در گفت‌و‌گو با تسنیم در بوشهر، با بیان اینکه طرح انتقال پایتخت از سابقه 20 ساله برخوردار است اظهار کرد: انتقال پایتخت امری ضروری است چراکه شرائط سخت زندگی در تهران به لحاظ آسیب‌های زیست محیطی ناشی از آلودگی هوا، ترافیک‌های طولانی و آزار دهنده وسائط نقلیه و دیگر مشکلات از جمله دلائل اجرای این طرح است.

وی تصریح کرد:  نباید چنین برداشت کرد که در مجموع، اجرای این طرح کار ساده‌ای است بلکه باید پس از تحقیق‌های فراوان نسبت به اجرای آن تلاش شود.

رئیس مجمع نمایندگان استان بوشهر در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه شکل گیری شورای بررسی چگونگی طرح انتقال پایتخت ضروری است خاطرنشان کرد: در این شورا چگونگی انتقال پایتخت شامل محل اجرای طرح، هزینه انتقال پایتخت، و اینکه با چه سازوکاری این مهم تحقق خواهد یافت بررسی می‌شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.