افاضلی: آمده ایم تا می شود در عمان بمانیم
هومن افاضلی سرمربی تیم فوتبال زیر 22 سال ایران که به همراه این تیم برای شرکت در مسابقات قهرمانی آسیا به عمان رفته است، گفت: آمده ایم تا جایی که ممکن است در این رقابت ها بمانیم.
به گزارش سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا، وی که قرار است تیمش امشب (یکشنبه) در نخستین دیدار خود به مصاف ژاپن برود، در ادامه به تعریف و تمجید از حریف قدر خود پرداخت.
افاضلی افزود:در حال حاضر تیم ژاپن ترکیبی از قدرت فردی و کار تیمی است. فقط در این صورت است که یک تیم می تواند رشد کند. داشتن توانایی فردی به تنهایی کافی نیست همانطور که داشتن یک تیم خوب بدون بازیکنان مطرح مشکل ساز خواهد شد. ژاپن هر دو را در کنار هم دارد.
کنفدراسیون فوتبال آسیا در ادامه این گزارش خود آورده است: تیم زیر 22 سال ایران به عنوان صدرنشین گروه از مسابقات مقدماتی صعود کرده است و با اینکه در مسقط برخی از ستارگان مرحله مقدماتی خود را در اختیار ندارد اما مهاجمان توانایی مثل کاوه رضایی را همراه دارد که در مسابقات مقدماتی بهترین گلزن این تیم بود. با وجود این وحید اسماعیل بیگی در دفاع و مرتضی پورعلیخانی در پست هافبک به دلیل محرومیت نمی توانند مقابل ژاپن بازی کنند.
افاضلی اظهار داشت: آمده ایم تا جایی که می شود در عمان بمانیم. روی کیفیت بازی و روحیه بازیکنان هم تمرکز خواهیم کرد. مهمترین چیز این رقابت ها این است که آخرین گام به سوی زندگی حرفه ای به شمار می رود.
تیم فوتبال زیر 22 سال ایران در گروه C مسابقات قهرمانی آسیا با تیم های ژاپن، کویت و استرالیا همگروه است.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.