آخرین خبرقمیت خودرو در بازار امروز 11 آبان ماه
0بازدید

بدهی مه آفرید خسروی به پنج بانک

وکیل متهم ردیف اول پرونده فساد بزرگ بانکی با اشاره به اینکه در مزایده اموال مه آفرید بدهی‌های وی تسویه نشده است گفت: در حال تهاتر برای رفع بدهی بانکها هستیم.

به گزارش مهر غلامعلی ریاحی در پاسخ به اینکه میزان بدهی مه آفرید به بانکها چقدر است گفت: میزان بدهی موکلم به بانکهای ملی، پارسیان، رفاه، سپه و بانک سامان 1570 میلیارد تومان است.

وی در مورد اینکه آیا با انجام مزایده های قوه قضائیه و حراج اموال مه آفرید بدهیهای وی تسویه شده است گفت: قوه قضاییه تاکنون سه مرحله مزایده اموال مه آفرید را انجام داده و تنها توانسته 10 میلیارد تومان اموال را به فروش برساند.

وکیل مدافع متهم اصلی پرونده فساد بزرگ مالی اظهار داشت: طلب بانک ملی حدود 1000 میلیارد تومان است و در این تهاتر سعی داریم به جای این طلب شرکتهای آریا را به بانک ملی پیشنهاد کنیم. البته یکی از مهمترین این شرکتها شرکت گروه ملی فولاد است که در حال توافق بر سر قیمت واقعی شرکت هستیم. به بانکهای دیگر هم این پیشنهاد را داده ایم و منتظر موافقت آنها هستیم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.