آخرین خبرواکنش حزب‌الله لبنان به ادعای دولت الجولانی
3بازدید

ماجرای گم شدن 3 نفر در لجنزارهای دریاچه ارومیه

سه نفر از هموطنان بعد از گم شدن 10 ساعته در لجنزارهای دریاچه ارومیه نجات یافتند.

رئیس جمعیت هلال احمر اسکو در تشریح این حادثه به فارس گفت: در پی تماس تلفنی با پایگاه امدادی خورخور جمعیت هلال احمر اسکو واقع در محور تبریز ـ ارومیه مبنی بر گرفتاری سه نفر از هموطنان در لجنزارهای دریاچه ارومیه به علت گم کردن مسیر، بلافاصله امدادگران جمعیت هلال احمر پایگاه‌های «گمیچی» و «خورخور» شهرستان اسکو دست بکار شدند.

میریحیی میرابراهیم‌زاده افزود: برابر اطلاع حاصله از آخرین تماس تلفنی با گمشدگان، سه نفر یادشده حوالی ساعت 11 صبح روز یکشنبه از مسیر وایقان وارد  محدوده دریاچه ارومیه شده و با پای پیاده قریب به 5 ساعت به طرف جزیره اسلامی حرکت کرده‌اند.

 ابراهیم‌زاده اضافه کرد:  حوالی ساعت 17  و 30  دقیقه نامبردگان با پایگاه فصلی خورخور جمعیت هلال احمر اسکو تماس گرفته و در خواست کمک کردند که علاوه بر امدادگران پایگاه‌های گمیچی و خورخور اسکو تیم‌های امدادی پایگاه‌های سهند و عون بن علی از تبریز به منطقه اعزام شده‌اند و با بهره‌گیری از 4 دستگاه خودرو و یک دستگاه خودرو آرگو در تلاش برای یافتن افراد گمشده هستند.

وی افزود: خارج از دسترس بودن تلفن‌های همراه گمشدگان کار را برای امدادگران سخت کرده بود.

ابراهیم‌زاده گفت: در ادامه خبر رسید خوشبختانه این افراد ساعت 21. 35 دقیه یکشنبه شب خود را به روستای بهرام‌آباد رسانده و نجات یافتند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۲/۱۰/۳۰ ۰۸:۴۴

آخر هم خودشون نجات پیدا کردن . درسته؟؟

اعتمادي۱۳۹۲/۱۰/۳۰ ۰۸:۴۰

مگر جمعيت هلال احمر بالگرد ندارد؟
با حوادث غير مترقبه چطور برخورد مي كنند؟

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.