آخرین خبرقلعه‌نویی: بدترین فیفادی عمرمان را داشتیم
1بازدید
۰

فوران دوباره خطرناک ترین آتشفشان اروپا

آتشفشان اتنا، فعالترین و بلندترین آتشفشان قاره اروپا روز یکشنبه بار دیگر فوران کرد.دوربینهای تلویزیونی تصاویر گدازه های آتشفشانی را ثبت کرده اند که بر دامنه های اتنا روانه شده اند.

به گزارش یورو نیوز ،هنوز هیچ گزارشی مبنی بر آسیب دیدگی خانه های ساکنان جزیره سیسیل منتشر نشده است و هیچ هشداری مبنی بر تخلیه خانه های این جزیره صادر نشده است.

اتنا تا کنون بیش از صد بار طغیان نموده، نخستین آتشفشانی  ثبت شده اتنا در زمان فیثاغورس بوده‌است.. این کوه در سال ۱۱۸۳ میلادی بار دیگر آتشفشانی کرد و ۵۱۰۰۰ نفر را به دیار باقی فرستاد و از یازدهم مارس تا یازده ژوئیهٔ سال (۱۶۶۹ میلادی)، نیز بر اثر فوران آن ۲۰۰۰ تن و در (۱۶۹۳ میلادی)، ۱۸۰۰۰ تن هلاک شدند. طغیان‌های اتنا هر سه تا پنج سال تکرار می‌شود. بر اثر آتشفشانی‌های مزبور اغلب کرانه‌های کاتان دچار ویرانی شده‌است.

پیش از این در سال 2011 هم اتنا فوران کرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.