سارا هدیه «ماهان» به «شوخان»
شوخان براخاصی دختربچه شش ساله اهل روستای کلکان دیواندره دو سال پیش هنگامی که تنها چهار سال داشت برای درمان سرماخوردگی به بیمارستان دولتی دیواندره رفت، ولی مدتی پس از تزریق آمپول پنی سیلین، بینایی خود را از دست داد.

به گزارش ایرنا، ماهان رحیمی دانش آموز بیمار مریوانی هفته گذشته به اتفاق خانواده و معلمش، راهی روستای کلکان شهرستان دیواندره شدند و ناهار آن روز را مهمان خانواده شوخان بودند تا با ابراز همدردی با این خانواده، قدمی در راه بازگشت بینایی چشمان شوخان بردارند.
شوخان براخاصی دختربچه شش ساله اهل روستای کلکان دیواندره دو سال پیش هنگامی که تنها چهار سال داشت برای درمان سرماخوردگی به بیمارستان دولتی دیواندره رفت، ولی مدتی پس از تزریق آمپول پنی سیلین، بینایی خود را از دست داد.
محمدعلی محمدیان معلم ماهان که اکنون به عنوان سفیر بشردوستی شناخته می شود، از کودکان بیمار سرکشی می کند و می خواهد صدای مظلومیت آنان را به گوش مسوولان و دیگر مردمان کشورمان برساند.
این معلم فداکار مریوانی که هفته گذشته در تهران نیز به همراه ماهان با کودکان حادثه دیده روستای شین آباد نیز دیدار کرد می گوید: دوست دارم این کودکان را از نزدیک ببینم، و با آنان ابراز همدردی کنم.
وی دیدار با شوخان را نیز در راستای این اهداف خود دانست و گفت: وقتی ماهان هدیه ای به شوخان اهدا کرد اشک در چشمان همه جاری شد،و این لحظه جلوه زیبایی از نوع دوستی و انسانیت بود که همه ما را تحت تاثیر قرار داد.
ماهان رحیمی دانش آموز کلاس دوم دبستان شیخ شلتوت مریوان نیز به دلیل بیماری ناشناخته ای که پزشکان از آن با عنوان ˈˈآلوپسی آره آتاˈ نام می برند، موهای سرش ریخت و معلمش برای ابراز همدردی، موهای سرش را تراشید و مورد توجه قرار گرفت.
معلم ماهان با بیان اینکه شوخان چندان حرف نمی زد، افزود: این دیدار برای روحیه شوخان بسیار خوب و تاثیرگذار بود، و امیدواریم در سایه تلاش مسوولان و شخص وزیر بهداشت،درمان و آموزش پزشکی، شوخان نیز بینایی خود را بدست آورد و از این تاریکی نجات یابد.
وی یادآور کردن مشکلات این کودکان را به مسوولان و مردم، هدف خود از سرکشی از این کودکان دانست و گفت: تنها هدفم تلاش برای نجات کودکان بیمار کشورم است و هیچ هدف دیگری ندارم و دنبال چیزی نیستم.
این دو کودک بیمار همچنان چشم به راه بهبودی هستند؛ماهان در انتظار مو و رویشی دوباره، و شوخان منتظر اندکی نور و فردای روشن تر.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
این معلم نیست این فرد فرای این حرفهاست اون یک فرشته هست
خداوند اون را عزیز کرد و واقعا بهترین پاداش ها را باید دریافت کند.
خداوکیلی این معلم شایسته جایزه صلح نوبله یا شیرین خانوم عبادی؟
معلمی از نسل کوروش کبیر درود بر شما که نماد ایرانی واقعی هستید
با آرزوي موفقيت براي اين سفير كبير و برآورده شدن آرزوي شوخان ها و ماهان هاي عزيز و دوست داشتني
آفرین برغیرت وانسانیتت معلم .
آفرین به غیرت این معلم ایرانی که نه فقط به کودکان سرزمین من بلکه به مردمان ایران زمین درس فداکاری وایثار میدهد.
آخ بمیرم الهی چه دنیای بزرگی دارن
واقعا اون معلم باید جایزه صلح نوبل بگیره
هر دفعه داره یه کار نو و دست اول از جنس انسان دوستی ارائه می ده و ما را یاد فرهنگ اصیل ایرانی که شاید فراموش شده باشه می اندازه
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.