آخرین خبرنباید تندروها راه مذاکره را ببندند، صلح سیره امامان است
1بازدید

طالقانی:من را با بی احترامی بیرون انداختند

رییس اسبق فدراسیون کشتی می‌گوید وقتی من را با بی احترامی از ورزش بیرون انداختند دیگر لزومی نمی بینم که در مورد ورزش صحبتی کنم.

به گزارش ایسنا، محمدرضا طالقانی که شامگاه جمعه نهم اسفند ماه در مراسم باشگاه هنرمندان و اهدای تندیس انسانیت حضور یافته بود، تصریح کرد: من را از ورزش ایران بیرون انداختند پس در مورد ورزش حرفی نمی‌زنم.

او ادامه داد: من امروز در اینجا حضور یافتم تا بر لزوم وجود چنین مراسم‌هایی تاکید کنم و امیدوارم اهدای این جوایز به ورزشکاران و هنرمندان همواره تداوم داشته باشد. من امروز نیز به عنوان یک چهره فرهنگی و نه ورزشی در این مراسم حضور یافته ام.

طالقانی در پایان صحبت‌های کوتاه خود، خاطر نشان کرد: من اهل هیچ باند و دسته‌ای نیستم. من را از ورزش بیرون کردند، ولی مطمئنم که به زودی مجددا به ورزش باز خواهم گشت و دوباره به جامعه ورزش خدمت خواهم کرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.