آخرین خبرشکست ترامپ تا اینجای انتخابات؛ دموکرات‌ها در مسیر فتح کنگره
1بازدید

با حضور فيروز کريمي ذوب آهن در ليگ مي‌ماند

مربي تيم فوتبال ذوب آهن اصفهان گفت: با حضور فيروز کريمي 9 امتياز مي‌گيريم و در ليگ برتر خواهيم ماند.

رضا ساعي در مورد وضعيت تيم ذوب آهن اصفهان گفت: ما تمرين‌هاي خوبي انجام داديم و دو بازي دوستانه هم داشتيم. مشکل ذوب آهن در عمق دفاع است در جايي که مدافع برزيلي در کنار سپهر حيدري قرار مي‌گيرد و به دليل اينکه بازيکن خارجي نمي‌تواند ارتباط کلامي خوبي برقرار کند.

به نقل از فارس، وي ادامه داد: بزرگ‌ترين مشکل ذوب آهن در خط دفاع است و اکنون خط هافبک و حمله ما خوب کار مي‌کند. تيم فوتبال ذوب آهن شکل درستي نداشته است اما با حضور فيروز کريمي تيم ذوب آهن در ليگ برتر مي‌ماند و نتيجه مي‌گيرد.

مربي تيم ذوب آهن تصريح کرد: ما روز يکشنبه راهي مشهد خواهيم شد و دو بازي دوستانه هم در اين شهر با پديده و سياه‌جامگان انجام خواهيم داد و سپس در روز 29 اسفند و اول فروردين تمرينات تعطيل است و از روز دوم فروردين هم تمرينات آغاز مي‌شود تا براي بازي با صبا در روز هفت فروردين آماده شويم. ما با صبا، داماش و راه‌آهن بازي داريم و ذوب آهن 9 امتياز را خواهد گرفت.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.