آخرین خبرحمید علیدوستی؛ مردی در سکوت
0بازدید

هلاکت مرد شماره 2 جبهه النصره

منابع لبنانی از کشته شدن یکی از خطرناک‌ترین تروریست‌های لبنانی توسط نیروهای ارتش این کشور خبر دادند.

به گزارش ایسنا، به نقل از پایگاه اینترنتی النشره، سامی الاطرش،تروریست خطرناک لبنانی و متهم به انجام چندین اقدامات تروریستی در مناطق مختلف لبنان ازجمله عرسال وضاحیه بیروت در حین عمل جراحی در یکی از بیمارستان‌های بعلبک به هلاکت رسید.

یک منبع امنیتی در گفت‌وگو با خبرگزاری الشرق الاوسط اعلام کرد: الاطرش در پی شلیک گلوله توسط نیروهای ارتش لبنان که در صدد دستگیری وی بودند، زخمی شد و پس از انتقال وی به بیمارستان، به دلیل شدت جراحات جان باخت.

این منبع تاکید کرد: الاطرش فرد شماره 2 جبهه النصره در منطقه عرسال و متهم به بمب‌گذاری‌ خودروها، شلیک موشک به شهرک‌های شیعه‌نشین درنزدیکی عرسال مانند هرمل و همچنین درگیری با گشتی‌های ارتش لبنان و هدف قرار دادن افسران این کشور است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.