آخرین خبرشکست ترامپ تا اینجای انتخابات؛ دموکرات‌ها در مسیر فتح کنگره
4281بازدید

چين در ايران مسكن ارزان قيمت مي‏سازد

وي ادامه داد: كشور چين به دليل تأثيرپذيري كمتر از بحران اقتصاد جهاني فرصتي مناسب را در اختيار ما خواهد گذاشت تا اين كشور را براي ساخت مسكن در كشور ترغيب كند.

وزير مسكن و شهرسازي گفت: ايران آمادگي دارد تا زمين در اختيار شركت‌هاي چيني سازنده مسكن بگذارد تا آنها در ايران مسكن ارزان قيمت توليد كنند.

به گزارش فارس، محمد سعيدي كيا در حاشيه سمينار دو روزه مشترك ايران و چين در زمينه انبوه سازي و طراحي و معماري افزود: بر اساس قانون ساماندهي توليد و عرضه مسكن و سياست‌هاي كلي كشور جذب و جلب سرمايه‌هاي خارجي به تصويب رسيده است.

وي افزود: براي جلب سرمايه گذاري خارجي تاكنون با كشورهاي مختلفي چون مالزي، تركيه، ايتاليا و چين وارد مذاكره شده‌ايم كه خوشبختانه شركت‌هاي چيني به دليل توانايي‌هاي بالا در امر ساخت و ساز اين مذاكرات مي‌تواند در آينده مثمر ثمر واقع شود.

سعيدي كيا خاطرنشان كرد: سمينار دو روزه مشترك ايران و چين در زمينه‌ انبوه سازي و طراحي و معماري ساختمان‌هاي مدرن گامي به سوي آشناي بيشتر با صنعت ساختمان سازي كشور چين خواهد بود.
وي ادامه داد: كشور چين به دليل تأثيرپذيري كمتر از بحران اقتصاد جهاني فرصتي مناسب را در اختيار ما خواهد گذاشت تا اين كشور را براي ساخت مسكن در كشور ترغيب كند.

وزير مسكن و شهرسازي گفت: دولت همانند سرمايه گذاران داخلي سعي دارد تا با حمايت از سرمايه‌گذاران خارجي و چيني زمين در اختيارشان بگذارد تا آنها مسكن‌هاي ارزان قيمت توليد كنند.

سعيدي كيا تأكيد كرد: اميدوار هستيم كه چيني‌ها همانند ساير كالاهاي خود كه به ايران مي‌فرستند مسكن ارزان ‌‌قيمت توليد كنند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۷/۱۲/۱۸ ۱۴:۲۹

به دليل اينكه برخی شركتهاي داخلي اشتهاشون سيري ناپذير است.وهمچنين مخارج پيمانكاري را دوبله سوبله به حساب دولت تحميل ميكنند.دولت به ناچار براي ساخت مسكن ارزان قيمت وارد مذاكره با شركت‌هاي چيني سازنده مسكن شد.با تشكر:
مهندس عمران

ناشناس۱۳۸۷/۱۲/۱۸ ۱۳:۴۷

چرا چين . مگر شركتهاي چيني به انجام تعهدات خود براي ساخت آزاد راه تهران -شمال پايبند بودند؟بهتر نيست نظرمتخصصين اقتصاد كلان را در اين گونه موارد جويا شد؟

ناشناس۱۳۸۷/۱۲/۱۸ ۱۳:۱۸

بیست و اندی سال قبل که به چین مسافرت کردم چینی ها افتخار میکردند که یک مهندس ایرانی شهرک های انها را ساخته حال چه شده خود زنی میکنیم و باید انها برایمان شهرک سازی کنند.

ناشناس۱۳۸۷/۱۲/۱۸ ۱۳:۱۵

یک کمی غیرت را از استرالیایها یاد بگیریم که وقتی جنس خارجی به ویژه چینی میدیدن انرا نمی خریدند و میگفتند چند برابر پول میدهیم و از تولید استرالیا میخریم و پیر زن استرالیایی میگفت چینی ها میخواهند کشورمان را بگیرند والله با گرفتن پروژه تهران شمال تو این 5 سال چه گلی به سرما این چینیها زدند.
از سیر و گلابی و اقلام بیشماری که از چین می اورند و صنعت کفش و نساجی را که به ورشکستگی اقتصادی و تعطیلی کشانده اند بس نیست که حالا انها را در صنعت خانه سازی هم وارد کنند ؟

ناشناس۱۳۸۷/۱۲/۱۸ ۱۳:۰۴

وقتي برخی از كارگران و معماران ساختماني قيمتهاي آنچناني با ريخت و پاشهاي آنچناني تر كار مي كنند ، شما جاي وزير، راه مناسبتري مي يافتيد؟

ناشناس۱۳۸۷/۱۲/۱۸ ۱۲:۳۱

شرکت کیسون 10000 خانه را در مدت یکسال در ونزولا ساخت و تحویل داد. در حالی که رقبای چینی آنها در 3 سال هم نتوانستند این کار را انجام دهند.
ارزیاب جایزه ملی کیفیتایران- ارزیاب شرکت کیسون در سال 1387

ناشناس۱۳۸۷/۱۲/۱۸ ۱۱:۲۵

با سلام ضمن حمايت از طرح فوق به اميد اينكه هر ايراني داراي مسكن باشد

ناشناس۱۳۸۷/۱۲/۱۸ ۱۱:۱۴

اگر چینی ها شروع به کار کنند مشکل مسکن حل می شودو اگر حل نشود حداقل این کار این است که دیگر مسکن از این گرانتر نمی شود

ناشناس۱۳۸۷/۱۲/۱۸ ۱۰:۱۹

جنس هاي چيني كه به ايران مي آيند معمولا بي كيفيت ترين جنس ها هستند. به نظر شما چقدر اطمينان از استحكام ساختمان و جنس مصالحي كه در يك ساختمان چيني به كار رفته وجود دارد؟ آن هم در كشوري مانند ايران كه زلزله هاي آن مشهور است؟

ناشناس۱۳۸۷/۱۲/۱۸ ۱۰:۱۵

بابا خونه مثل راديو يا آب ميوه گير يا اينا نيست كه خراب شد بذاريش كنار، اگه خراب شه رو سر ساكنان خراب ميشه. !!!!!!

ناشناس۱۳۸۷/۱۲/۱۸ ۱۰:۰۸

آنهایی که از نزدیک خانه های ارزان قیمت چینی ها در ونزوئلا را دیده اند میدانند که خانه ارزان قیمت چینی ها چه کیفیت یسیار بسیار پایینی دارد . صد رحمت بر بساس بفزوش های خودمان .
خدا بداد مردم ساکن شونده در این خانه ها برسد.

ناشناس۱۳۸۷/۱۲/۱۸ ۰۹:۵۳

خدا رحم كنه، تا حالا فقط اسباب بازي، كيف، كفش، لوازم صوتي تصويري... چيني بود حالا نوبت به مسكن چيني هم رسيد. احتمالا با يك فوت خونه هاشون مي شكنند. تورا به خدا حداقل با جون مردم بازي نكنين.

ناشناس۱۳۸۷/۱۲/۱۸ ۰۹:۵۲

از واگذاری ساخت مسکن به شرکتهای چینی، به شدت متعجب و ناراحت شدم!
مگر در داخل کشور توان ساخت مسکن نیست که این صنعت را هم مانند بقیه صنایع به چینی ها می سپارید؟
با واگذاری ساخت مسکن به شرکت های خصوصی می توان به تعداد زیادی شغل مستقیم و غیر مستقیم در داخل کشور ایجاد کرد و از خروج سرمایه های ملی جلوگیری کرد.
- کارشناس ارشد عمران

ناشناس۱۳۸۷/۱۲/۱۸ ۰۹:۱۱

چرا هميشه مرغ همسايه براي شما غاز .بيايد به شركتهاي ايراني زمين بديد تا براي شما مسكن بسازند يا حداقل با قوانين محكم براي داخلي و خارجي به مناقصه بگذاريد.

ناشناس۱۳۸۷/۱۲/۱۸ ۰۸:۳۲

چین در ایران مسکن ارزان قیمت میسازد...
ایران در ونزوئلا مسکن ارزان قیمت میسازد...
ونزوئلا در غزه مسکن ارزان قیمت میسازد...
آقا بهتر نیست اینا رو به هم معرفی کنیم و ما اینجا به فکر منافع ملی خودمون باشیم و اونا خودشون با مسکنهای ارزان قیمتشون با هم کنار بیان...؟؟؟

ناشناس۱۳۸۷/۱۲/۱۸ ۰۷:۴۷

چین با تولید و گسیل انواع واقسام اجناس بنجل به ایران در تمام ارکان زندکی و کار و تولید ما دست انداخته و آنها را فلج کرده است و مانده بود مسکن که آن را هم در دست تصرف دارد مگر ما مهندس و نقشه کش و نقشه بردار و معمار و بنا و کارگر و غیره کم داریم که پای چین را به صنعت مسکن کشور خود باز می کنیم ؟

ناشناس۱۳۸۷/۱۲/۱۸ ۰۳:۲۵

پيمان كاران بسيارى در داخل مملكت وجود دارند كه مى توانند از عهده پروژه هاى مسكن برآيند كه داراى عوارض مثبتى از قبيل ايجاد شغل و كسب و كار براى ديگر هموطنان است آيا اينگونه مى خواهيد اقتصاد درهم ريخته مملكت را به پيش ببريد؟

ناشناس۱۳۸۷/۱۲/۱۸ ۰۱:۰۹

چه جالب ما برای آمریکای لاتین خانه های ارزان قیمت می سازیم و چین برای ما !!!؟

ناشناس۱۳۸۷/۱۲/۱۷ ۲۲:۱۴

چرا بجاي شركت هاي چيني از توان داخلي كه مي‌تواند باعث اشتغال زايي در بين جوانان همين كشور شود و مشكل مسكن همين جوانان را بر طرف مي‌كند ، كه همگي ميدانيم هر دو مورد بيان شده از مهمترين موانع بر سر راه ازدواج جوانان عزيز اين مملكت است. و اين نكته را يادآوري مي‌كنم كه در توليد مسكن چندين و چند صنعت وابسته كه در اين امر سهم دارند نيز فعال مي‌شوند و اگر خوب فكر كنيد مي‌توانيد حدس بزنيد كه تا چه اندازه مي‌تواند باعث رفع مشكل اشتغال و توليد داخلي گردد. حالا اگر دوست داشتيد يك بررسي روي اكثر اجناس چيني هم بكنيد و اون موقع متوجه مي‌شويد كه با احتمال زياد اين خونه‌هاي ارزون قيمت چيني ، بر خلاف قيمتشون از كيفيت بسيار بسيار بالايي برخوردار خواهند بود .

ناشناس۱۳۸۷/۱۲/۱۷ ۲۱:۰۱

آقا شمارو بخدا این یکی را دیگه دست چینی ها ندید.بذارید یه سقف درست و حسابی بالای سرمان باشه.

ناشناس۱۳۸۷/۱۲/۱۷ ۲۰:۴۸

همه چیز چینی دیدیم جز خانه چینی امیدوارم یکبار مصرف نباشد.

ناشناس۱۳۸۷/۱۲/۱۷ ۲۰:۳۴

امیدوارم کیفیت خانه ها مثل محصولاتی که به ایران صادر میکنند نباشد.
جالبه که محصولات چینی که به آمریکا و کانادا صادر میشود از کیفیت بالایی برخوذدار است ولی ظاهرا آنها هم میدانند که برای ایرانی ها کیفیت مهم نیست.

ناشناس۱۳۸۷/۱۲/۱۷ ۲۰:۰۲

البته خدا كنه مثل كالاهاشون مسكن بي كيفيت نسازند كه بي ترديد خواهند ساخت . چند روز قبل شنيدم چيني ها مي خواهند آهن با 30% قيمت وارد ايران كنند اين هم محل مصرف آهن چيني

ناشناس۱۳۸۷/۱۲/۱۷ ۱۹:۳۸

وصد البته مانند ساير كالاهاي بي كيفيت و بي خاصيت چيني كه نازلترينشان به ايران صادر ميشوند، شاهد منازلي بنجل و بيكيفيت خواهيم شد. دليل چيست ما كه در ساخت و ساز در ونزوئلا و برخي كشورها ادعا داريم در ساخت داخلي ناتوانيم؟؟؟؟؟ از دوستان ميخواهم بنده را روشن كنند.

ناشناس۱۳۸۷/۱۲/۱۷ ۱۸:۲۳

اين طرز تفكر از يك وزير بعيده! چين كه همه كالاها و توليداتش ارزان نيست. فقط بنجلها و بدرد نخوراش كه تو دنيا فروش نكرده رو به جهان سوم قالب ميكنه! مطمئن باشيد خونه هاي ارزونشون هم چيز قابل اطميناني نيست.

ناشناس۱۳۸۷/۱۲/۱۷ ۱۸:۱۶

آن همه تنگناها برای شرکتهای داخلی ودر 3سال پیش عدم همکاری بانکها و حالا شرکتهای خارجی خب حتما در کسب ثروت و کار و تولید بر ایرانیها ترجیح دارند.

ناشناس۱۳۸۷/۱۲/۱۷ ۱۷:۵۵

يكي نيست بگه مگه ما خودمونيم چلاقيم!!! نمي تونيم با اين همه كارگر بيكار!!! مسكن بسازيم كه ديگه حالا چيني ها رو وارد مسكن سازيمون بكنيم كه خونه هايي مي سازند كه با فرهنگ ما اصلا جور در نمي آيد!!!

ناشناس۱۳۸۷/۱۲/۱۷ ۱۷:۲۲

آیا مسکن و ساخت آن بدست مردم گران شده؟...هزینه ساخت مسکن چقدر است ؟ هزینه زمین و بالای شهر و پائین شهر آن چقدر است؟
آیا اگر این دلالی که برای زمین طی این سالها به راه افتاده نبود قیمت تمام شده مسکن به این حد می رسید.؟
بیائید و دستهای اختاپوسی را از قیمت زمین بردارید و بگذارید بهاء واقعی مسکن بر اساس هزینه ساخت معرفی و ارائه شود.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.