آخرین خبرقمیت خودرو در بازار امروز 11 آبان ماه
1بازدید

با این عمل جراحی بوچلی یا شجریان شوید!

مراکز تخصصی درمان صدا به راه افتاده که سرویس‌های ویژه‌ای برای خوانندگان و قاریان و افراد عادی که مایل به بهبود صدای خود هستند، می‌دهند و نوع خدمات تضمینی‌اش نیز به گونه‌ای است که شاید در آینده برخورداری از یک صدای زیبا چندان ملاک نباشد و هر شخصی توان به دست آوردنش را با صرف مبالغی داشته باشد!

با این عمل جراحی بوچلی یا شجریان شوید!
آیا گمان می‌کنید بتوانید روزی چهچهه‌هایی چون اساتید برجسته موسیقی ایران بزنید و انبوه هواداران صدای کم‌نظیرتان روز به روز در حال کثرت باشند؟ اگر تاکنون تنها دلخوش به اصلاح صدایتان با نرم افزار بودید، حال فرصت دارید با جراحی حنجره‌تان و پذیرش یک ریسک، تلاش کنید شبیه شجریان، ناظری، پاواروتی و بوچلی شوید و تجربه شیرین برخورداری از یک طیف صدای رویایی را از آن خویش سازید!

به گزارش «تابناک»، برخورداری از حنجره منحصر به فرد عمدتاً به ژنتیک مرتبط است و بخش کمی از این صدا به تمرین ‌بازمی‌گردد و به همین دلیل به نسبت فعالان و نوازندگان موسیقی که با ممارست توانسته‌اند بر سازهای موسیقیایی تسلط یابند، شمار بسیار اندکی موفق شده‌اند آوازهایی گیرا و ماندگار را اجرا و ثبت کنند و از میان این اندک چهره‌های دارای صدای مستعد و مناسب، شمار بسیار کمتری، شاهکار ‌این عرصه قلمداد می‌شوند.

حنجره به مثابه یکی از پیچیده‌ترین ساز‌ها با محدودیت‌هایی همراه است و بر خلاف دیگر ساز‌ها قابل کوک کردن یا تغییر ساختار نبوده و از این منظر هر چه بر تحریر‌ها و دستگاه‌های آوازی مسلط نیز باشید، ‌در صورت ‌نداشتن ‌صدای مناسب نخواهید توانست به حداقل کیفیت آوازی نیز دست یابید؛ حداقلی که یک نوجوان دارای حنجره مستعد بدون این آموزش‌ها بروز می‌دهد و به سادگی برای هر شخص غیرمتخصصی این استعداد ذاتی نمایان می‌شود.

در سال‌های اخیر برای این چالش، راهکاری در نظر گرفته شده بود و با استفاده از نرم افزارهای پیچیده، صدای خوانندگان اصلاح و بر تعداد اکتاوهای صدا افزوده شده و در ‌‌نهایت چنان صدای ظریفی تحویل مخاطب داده می‌شود که حتی خود خواننده نیز توان تشخیص صدایش را ندارد! این فضا منجر به شکل گیری موجی از خوانندگان به ویژه خوانندگان پاپ شده که فاقد صدایی حداقلی هستند و به وسیله همین نرم افزار‌ها به خواننده بدل شده و شهرت چشمگیری نیز به دست آورده‌اند و البته برای درک سطح صدایشان کافی است به یکی از اجراهای زنده‌شان رفته باشید!

با این عمل جراحی شجریان یا بوچلی شوید!

در واقع تاکنون این اجراهای زنده بودند که میزان تسلط و واقعیت صدای یک خواننده را پیش رو می‌آوردند؛ اما شاید در آینده حتی کنسرت‌ها نیز چنین توانی را نداشته باشند، چرا که ظاهراً مراکز تخصصی درمان صدا به راه افتاده که سرویس‌های ویژه‌ای برای خوانندگان و قاریان و افراد عادی که مایل به بهبود صدای خود هستند، می‌دهند و نوع خدمات تضمینی‌اش نیز به گونه‌ای است که شاید در آینده برخورداری از یک صدای زیبا چندان ملاک نباشد و هر شخصی توان به دست آوردنش را با صرف مبالغی داشته باشد!

حنجره انعطاف‌پذیر‌ترین عضو بدن انسان است (plasyic organ) و بر مبنای اطلاعات این کلینیک‌های تخصصی، مکانوتراپی حنجره دانشی است که طی آن با روش‌های درمانی صرف فیزیکی (غیر دارویی و غیرشیمیایی) و با بهره‌گیری از ابزار مدرن و جدید نسبت به بالانس و تقویت عضلات و مفاصل حنجره اقدام می‌شود؛ درمان فیزیکی نیز چیزی ‌جز عمل جراحی نیست که با توجه به حساسیت حنجره، جزو عمل‌های ساده به شمار نمی‌رود، به ویژه‌ آنکه قرار باشد دستاوردهای عجیب و پیچیده‌ای برای صاحبِ حنجره در پی داشته باشد.

درمان انواع گرفتگی صدا، تقویت حنجره و بهبود کیفیت صدا مبتنی بر بایومکانیک حنجره، درمان صدای زیر یا بم غیر طبیعی، درمان صدای تودماغی، افزایش کیفیت و بهبود رنگ صدا، عقب رفتن و تیره شدن رنگ صدا (ویژه صوت حرفه‌ای)، زیبایی صدا، افزایش قدرت و حجم صدا، افزایش انعطاف پذیری و کاهش نویز صدا، افزایش دانگ صدا، رفع اشکال درتحریر، افزایش طیف و رنج صدا، تغییر رنگ و زنگ صدا، سختی و سنگینی صدا حین اجرای اوج در قطعات، جلو آوردن صدا و شفاف کردن رنگ صدا، خارج کردن صدا از گلو و تقویت صدا و بهبود رزونانس صدا جزو خدماتی است که این کلینیک‌ها ارائه می‌دهند و عجیب و منحصر به فرد است!

این کلینیک‌ها البته تنها با عمل جراحی صرف ‌صدا را بهبود نمی‌دهند و مشکلات جزئی را با کارهایی چون «فیزیولوژی حنجره» ‌رفع می‌کنند و تأکید دارد چنین عملی بدون هیچ گونه عارضه جانبی و مبتنی بر خود فرد است. این تجارت تازه البته احتمالاً از رقم‌هایی بالایی برخوردار است، چرا که تعداد خدمات دهندگان در این زمینه در کشور بسیار محدود است و البته پدیده بسیار غریبی نیز هست که بسیاری از ثروتمندان فاقد حداقل صدا را ترغیب می‌کند تا سراغ چنین شیوه‌هایی بروند؛ اما آیا این روش نتیجه بخش خواهد بود؟ این پرسشی است که باید محققان و متخصصان حوزه پزشکی بدون تعصب نسبت به حرفه جدید پاسخ دهند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

حمید۱۴۰۳/۰۵/۱۰ ۲۳:۰۰

پس یعنی میشه من صدامو با عمل جراحی به صدای مثلا شجریان تغییر بدم و تو مجلسی صحبت کنمو ماسک شجریان رو به صورتم بزنم و کسی هم اصلا متوجه نشه که من شجریان نیستم تنها از اونجا مشخصه که من ۴۰ سال و اون اگر زنده میموند الان ۹۰ سال باید بیشتر می‌داشت و از حرکات جسمانی قابل تشخیص میشه و جور دیگه نمیشه ؟ این رو تایید میکنین یا رد میکنین و از نظر علمی امکانش هست و اثبات شده یا نه

mari۱۳۹۳/۰۲/۲۱ ۰۰:۴۷

مثلا اگه يكي زن باشه صداشو ميتونه تبديل به مردونه كنه؟؟؟؟؟

ناشناس۱۳۹۳/۰۲/۲۰ ۲۳:۱۷

من میخوام مثل امیینم رپ بخونم چند بدم

امير۱۳۹۳/۰۲/۲۰ ۱۰:۲۰

يه عكس از هم استاد شجريان ميذاشتين...

امين 325۱۳۹۳/۰۲/۲۰ ۰۸:۰۶

ببخشيد از شما بعيده.
صدا مهم نيست بايد علم خوانندگي رو بلد بود .بيات ، تجويدي ، دشتي ، شهناز و ... اگر اينا رو بلد نباشي چه فايده كه صدات خوب باشه.

حمید۱۳۹۳/۰۲/۲۰ ۰۷:۵۶

برای بعضی نماینده های مجلس هم برن جراحی کنن بد نیست چون این روزها از بس داد کشیدن گلوشون احتمالا جر خورده !

فریبا۱۳۹۳/۰۲/۲۰ ۰۱:۳۷

از فردا همه گیتاربدست ویولون بدست فلوت بدست رژه میرن کلاس موسیقی همه هم بیکار شب میخوابیم صبح پامیشیم خواننده پرورش میدیم اینقدر که صادر کنند به خارج تازه چسب زیر گلو کلاس داره

ناشناس۱۳۹۳/۰۲/۱۹ ۱۵:۲۸

به نظر من در خوانندگی آخرین چیزی که باید داشت صداست

ناشناس۱۳۹۳/۰۲/۱۸ ۱۹:۱۳

صدای خوب یک نعمت است. خیلی ها را می شناسیم که اطلاعات زیادی ندارند اما صدای دلنشینی دارند و به آسانی می توانند دیگران را جذب کنند. در شغلی که نیاز به سخنرانی دارد -مثل معلمی- نیازمند صدای خوش هستید.

هفت۱۳۹۳/۰۲/۱۸ ۱۸:۵۸

ریسک زیادی داره و ارزششو نداره

سلام۱۳۹۳/۰۲/۱۸ ۱۸:۱۹

از این ادمیزاد هر چه بگویند بر مباید درود بر انسانهای متفکر وخلاق .

جواد۱۳۹۳/۰۲/۱۸ ۱۷:۲۹

حالا فرض کن صدا رو هم زیبا کردین، این گمان باطلیست که هر کس صدای زیبا داشت میتواند بشود استاد شجریان استاد شجریان استاد است یعنی یک عمر تلاش ممارست خون دل خوردن از تفریح و زندگی زدن و به پای هنر سوختن ،گنج را به بها دهند و نه به بهانه.

درب۱۳۹۳/۰۲/۱۸ ۱۶:۳۰

مطلب به کنار تابی عجب عکس معرکه ای گذاشتی پاوراتی در کنار بوچلی

ناشناس۱۳۹۳/۰۲/۱۸ ۱۶:۲۷

کاشکی یه عمل جراحی باب بشه ذات ددما رو خوب کنه نه ظاهرشو.ن رو

وحید۱۳۹۳/۰۲/۱۸ ۱۶:۰۹

پس خدا رو شکر مشکل محسن چاوشی حل میشه
و ماهم بلاخره یک کنسرت زنده از ایشون میبینیم.

فرهنگ۱۳۹۳/۰۲/۱۸ ۱۵:۰۶

انگار يكي دو ساعت پيش تو تيتر ،اول اسم استاد شجريان بعد بوچلي بود.يا من اشتباه مي كنم يا خواستيد مرتبه را حفظ كنيد.اگر نمي گيد ملاي نقطه گير اينم بگم كه به بركت نظام آموزشي يه نفر معلم هنر تبليغ رو با ط مي نويسه.ببخشيد دوست عزيز ولي بايد دقت كرد.

هدی۱۳۹۳/۰۲/۱۸ ۱۴:۱۴

برای منی که تو حرفم(معلمی) ، صدام دچار گرفتگی شدید شده خوبه؟ راستی هزینش با درامدم میخونه؟

ناشناس۱۳۹۳/۰۲/۲۰ ۰۹:۴۶

شما مگه معلم نیستی؟حرفم غلطه...باید بنویسی حرفه ام

ناشناس۱۳۹۳/۰۲/۱۸ ۱۳:۵۹

همه چیز مصنوعی شده. دماغ، گونه، لب، اندام و صدا. فردا نیز روح هم در آزمایشگاه میسازند و اونم مصنوعی میشه

حامد۱۳۹۳/۰۲/۱۸ ۱۳:۴۲

شما ببخشید منظورش استاد شجریان بود.

محمد رضا۱۳۹۳/۰۲/۱۸ ۱۳:۳۳

من خودم معلم آواز و صداسازی هستم همچین چیزی امکان نداره و فقط یک طبلیغه چون که صدا باید داخل رزونانس سر بیفته و اب فهمیدنیه زیر نظر استاد آواز و فقط داشتن صدا مهم نیست داشتن گوش موسیقی مهمه که این اصل اول آوازه شاید بشه با جراحی رنگ صدارو عوض کرد ولی نمیشه اونو تو رزونانس انداخت

ناشناس۱۳۹۳/۰۲/۲۰ ۱۶:۴۲

اوووووووووه یسسسسسسسسس طبلیغ طبل ...یغ ... استاد لطفا علاوه بر بخوانیم رو بنویسیمتون هم کار کنید.

ناشناس۱۳۹۳/۰۲/۲۰ ۱۲:۴۲

اولن که طبلیغ نه استاد جان، تبلیغ.
دومن که خوب سر رو هم جراحی میکنیم تا رزونانسش خوب بشه. سومن هم که میترسی کار خودت کساد شه؟

ناشناس۱۳۹۳/۰۲/۱۸ ۱۷:۲۷

اگه آموزش آوازت هم مثل املات باشه که اوضاع خرابه

ناشناس۱۳۹۳/۰۲/۱۸ ۱۴:۲۷

تبلیغ.

علي۱۳۹۳/۰۲/۱۸ ۱۳:۲۳

مزنه صداي خواجه اميري چنده؟

ناشناس۱۳۹۳/۰۲/۱۸ ۱۵:۵۴

اجاره یا خرید؟

ناشناس۱۳۹۳/۰۲/۱۸ ۱۴:۲۷

مظنه.

nil۱۳۹۳/۰۲/۱۸ ۱۳:۱۶

مورد داشتیم عمل کرده و صداش کلاغی شده.مواظب باشید
خواندن یا قاری شدن روح لطیف میخواد و تمرین

ناشناس۱۳۹۳/۰۲/۱۸ ۱۲:۵۹

کم کم به جایی میرسیم که وانتی میاد سر کوچه با صدای پاواراتی, گوجه خیار میفروشه

ناشناس۱۳۹۳/۰۲/۱۸ ۱۲:۵۴

بنظره من ملت خرجه قیافشون کنند خیلی بهتر از صداشونه!

ناشناس۱۳۹۳/۰۲/۲۰ ۱۶:۴۰

اتفاقا به نظر من صدا در تاثیرگذاری خیلی تاثیر گذارتره :)

صادق۱۳۹۳/۰۲/۱۸ ۱۲:۳۴

استاد شجریان

ناشناس۱۳۹۳/۰۲/۱۸ ۱۲:۲۳

اوه اوه! از این پس انواع و اقسام تیپ فشن، مؤنث و مذکر، با یه دونه چسب زیر گلو توی خیابونها جولان میدن!

ناشناس۱۳۹۳/۰۲/۱۸ ۱۶:۰۱

فکرشو بکن روی برچسب گلوی پسره نوشته باشه
جاستین بیبر
:))

ناشناس۱۳۹۳/۰۲/۱۸ ۱۲:۱۷

تا بناک بی تربیت! شجریان نه استاد شجریان.

ناشناس۱۳۹۳/۰۲/۲۰ ۱۶:۳۹

جا داره بگیم بررررررووووو بااااابااااااا

محمد۱۳۹۳/۰۲/۱۸ ۱۴:۰۶

آدم هایی مثل تو به استاد شجریان می گن شجریان آخه بگم خدا چی کارت کنه یه کم عاقل باش فک کن و افتخار کن که استاد شجریان یه ایرانیه

ناشناس۱۳۹۳/۰۲/۱۸ ۱۳:۰۰

یه کاما میذاشتی:
شجریان، نه استاد شجریان!
شجریان نه، استاد شجریان!

ناشناس۱۳۹۳/۰۲/۱۸ ۱۲:۵۲

استاد!!!!!!؟؟؟

ناشناس۱۳۹۳/۰۲/۱۸ ۱۲:۱۳

واقعا الان از کمبود خواننده رنج می بریم و این ده دوازده ملیبون خواننده ای که در حال حاضر داریم پاسخگوی نیاز موسیقیایی مملکت نیست. فلذا بشتابید و عمل کنید حنجره هایتان را عزیزان من.

ناشناس۱۳۹۳/۰۲/۱۸ ۱۲:۱۲

من میخوام صدام شبیه صدای دوبلور آلن دولن بشه، یاری رسانی هست ؟ :))

ناشناس۱۳۹۳/۰۲/۱۸ ۱۲:۴۴

آره
روزی سه مرتبه بگو:

آلن دلون دلن دلون
الن دلون دلن دلون
الن دلون دلن دلون

میثم۱۳۹۳/۰۲/۱۸ ۱۲:۱۰

راستی اون موقع دیگه کسی نمیگه عجب خواننده ای ! هر کسی بخونه نمیرن کنسرتش به جاش میگن پزشکش کی بوده برن عمل کنن :))))))))

ازادگله۱۳۹۳/۰۲/۱۸ ۱۲:۰۸

من دوست دارم قاري قران بشم يا اذن خوب بگم عيبه برم جراحي كنم؟

هدی۱۳۹۳/۰۲/۱۸ ۱۴:۱۸

سلام نه چرا عیب باشه خیلی هم خوبه با این نیت خوب

محمود۱۳۹۳/۰۲/۱۸ ۱۲:۵۲

کمربند من کجاست ؟؟؟؟

میثم۱۳۹۳/۰۲/۱۸ ۱۲:۰۸

ببخشیدا نیازی به عمل جراحی نیست ! فقط پول می خواد ! مگه خواننده ها چه خارجی چه ایرانی الان قشنگ می خونن ! همش الانش هم به پول مربوطه


در ضمن صدای طبیعی یه لطف دیگه داره مث دماغ طبیعی !

همونطور که بینی عملی قشنگ نیست ثدا عملی هم قشنگ نیست

ناشناس۱۳۹۳/۰۲/۱۸ ۱۲:۵۹

واسه اون آق دکتری که از بابت عمل جراحی بینی کرور کرور پول پارو میکنه , زیباست

ناشناس۱۳۹۳/۰۲/۱۸ ۱۲:۰۳

آنهائی که صدای خوب دارند را شناسائی کنید نیاز به این کار نیست انحصار در این رشته نیز نیز نیز است

دکتراحمدپور۱۳۹۳/۰۲/۱۸ ۱۲:۰۳

...کلینیکهای صوت فقط میتوانند برخی مشکلات صدا را که ژنتیکی یا بدلیل استفاده نادرست از صداست را رفع کنند و مسائلی چون رنگ و حجم و...ربطی به عمل یا وراثت ندارد و عمده آن با تمرین وتکنیک درست بدست می آید.بقول شجریان:یک درصد استعداد و نود ونه درصد تکنیک درست.

ناشناس۱۳۹۳/۰۲/۱۸ ۱۱:۵۴

نمیشه یه حنجره اضافه کنیم که یه دفه از اپرا بپریم تو متال؟
از پاواراتی بریم به اگزوز کمپرسی

ناشناس۱۳۹۳/۰۲/۱۸ ۱۱:۴۹

نابرده رنج گنج میسر نمیشود

یکی از کنسرتهای 50 سال پیش "اُم کلثوم" مصری را ببینید تا ارزش موسیقی آوازی را واقعا درک کنید

اینهایی که با جراحی خوش صدا میشن آیا واقعا به همه ی دستگاه ها و گام های موسیقی واقفند؟
یا فقط بلندگویی هستند که صداش خش نداره؟

این هم فراموش نکنیم که امروز دیگه کسی دنبال شنیدن موسیقی آوازی نیست. جای این موسیقی اصیل با موسیقی های تکراری و یکنواخت رپ و پاپ های سطحی پر شده

ناشناس۱۳۹۳/۰۲/۲۰ ۱۵:۵۸

ام کلثوم کوکب موسیقی شرق . بزرگتر از ایشون خواننده ای روی کره ی خاکی نیامده و نخواهد آمد

سعید۱۳۹۳/۰۲/۱۹ ۱۱:۴۵

کسی نگفت بری گوش کنی حتما، شما میتونی به جای ام کلثوم از صدای مداح ها استفاده کنی

ناشناس۱۳۹۳/۰۲/۱۸ ۱۲:۲۸

ارزششو نداره برای اثبات نظر شما گناه شنیدن صدای ام کلثوم مصری رو هم با خودمون به گور ببریم

بهرنگ۱۳۹۳/۰۲/۱۸ ۱۱:۴۲

بنده هم از امروز اسممو گذاشتم پاواروتي ،صدام خيلي زيباست بخصوص در حمام

ناشناس۱۳۹۳/۰۲/۲۰ ۱۵:۳۴

صدام به زور بردت يا به اراده ي خودت باهاش رفتي؟

ناشناس۱۳۹۳/۰۲/۱۸ ۲۰:۲۰

: )))

ناشناس۱۳۹۳/۰۲/۱۸ ۱۳:۴۶

بابا میگه صدام=صدای من. چرا بحث و سیاسی میکنید آخه.
خخخخخخ

ناشناس۱۳۹۳/۰۲/۱۸ ۱۳:۰۰

بهرنگ جان تو صدام حسین رو تو کدوم حمام دیدی؟!!

ناشناس۱۳۹۳/۰۲/۱۸ ۱۲:۲۱

صدام حسین توی حموم زیبا بود؟

ناشناس۱۳۹۳/۰۲/۱۸ ۱۱:۲۵

خدا هر انسان را به شكلها و با ويژگهاي مختلف خلق كرده و هر خلقتي حكمتي داره، دستكاري در ويژگهاي خدادادي چندان نميتونه درست باشه.

حامد۱۳۹۳/۰۲/۱۸ ۱۱:۱۸

ای بابااااااااااااا تا حالا موج تبلیغات زیبایی بود حالا از این به بعد باید تبلیغات صدا و حنجره رو هم تحمل کنیم!!!! این تفنگ من کووووووو؟؟؟؟

ناشناس۱۳۹۳/۰۲/۱۸ ۱۱:۵۵

تفنگ چرا؟
آجر

علی۱۳۹۳/۰۲/۱۸ ۱۱:۱۰

آرزو بر جوانان عیب نیست. هر تحولی امکان پذیر است. اگر این عمل یک درصد هم جواب بدهد مثل عمل دماغ رایج می شود و همه به زیر تیغ خواهند رفت تا صدای داوودی پیدا کنند.

ناشناس۱۳۹۳/۰۲/۱۸ ۱۶:۲۷

راستش من همیشه آرزوی داشتن صدای خوب در دلم بوده. بی تعارف اگر پول داشتم هرچی لازم بود خرج این کار میکردم.
از خدا ممنونم که همه چیز به من داده اونهایی هم که باید خودم بدست میاوردم، بدست آوردم اما صدای خوب دست خود آدم نیست.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.