آخرین خبرمحکومیت جدید انضباطی برای پرسپولیس و سپاهان
1بازدید

قائمی: برای بهترین نتیجه‌ می‌جنگیم

دریافت کننده تیم ملی والیبال تاکید کرد که چیزی در ورزش قابل پیش‌بینی نیست، اما مطمئن باشید با اتحاد برای گرفتن بهترین نتیجه‌ مقابل برزیل کار می‌کنیم.

فرهاد قائمی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: امیدوار هستم که بتوانیم یک بار دیگر در تهران قدرتمند ظاهر شویم و برای دومین بار و سومین بار برزیل را شکست دهیم. ما مقابل ایتالیا هم می‌توانستیم بهتر کار کنیم. به هر حال نخستین بازی تیم ایران در لیگ جهانی بود. تلاش زیادی کردیم که برای تیم ایران بهترین کارایی را داشته باشیم. من نوع سرویسم را با هماهنگی سرمربی تیم تغییر دادم و با هماهنگی او تلاش می‌کنم تا بهترین نوع سرویس خود را برای بازی با حریفان ایران به دست آورم.

وی افزود: تیم ملی خیلی خوب کار می‌کند. ما آنچه را که سرمربی در زمین می‌خواهد پیاده می‌کنیم تا بهترین نتیجه را بگیریم. بازی با برزیل اصلا آسان نیست. بازیکنان با همان انگیزه‌ای که در سائوپائولو

داشتند در تهران هم خواهند داشت و با همان اتحادی که برزیل را شکست دادیم. یک بار دیگر مقابل این تیم نتیجه‌ بگیریم. در ورزش نمی‌توان پیش‌بینی کرد. پیش‌بینی بازی ایران و برزیل خیلی سخت است. قبل از مسابقه ما با این تیم همه شانس را برزیل می‌دادند، اما نشان دادیم که شرایط بازی تعیین کننده است. اگر همه چیز خوب باشد قول می‌دهم که در تهران هم بهترین نتیجه‌ را مقابل برزیل کسب می‌کنیم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.