آخرین خبرهلاکت عامل تیراندازی به پلیس ایرانشهر
7بازدید

سی‌وسومین سالگرد‌‌شهدای‌هفتم‌تیر برگزار شد

آیین گرامیداشت سی و سومین سالگرد شهدای فاجعه هفتم تیر غروب پنج شنبه در مقتل آن شهیدان در سرچشمه تهران برگزار شد.

سی‌وسومین سالگرد‌‌شهدای‌هفتم‌تیر برگزار شد
 آیین گرامیداشت سی و سومین سالگرد شهدای فاجعه هفتم تیر غروب پنج شنبه در مقتل آن شهیدان در سرچشمه تهران برگزار شد.

به گزارش ایرنا، این مراسم با قرائت دعای روح بخش کمیل و در جوار 84 شهید تازه تفحص شده در مناطق عملیاتی دفاع مقدس همراه بود.

در این مراسم به مناسبت سالگرد شهادت شهید بهشتی و هفتاد و دو تن از یاران وفادار انقلاب اسلامی که از امشب به مدت سه شب برگزار می شود برخی از مسوولان لشکری و کشوری و شخصیت های سیاسی و انقلابی حضور می یابند.

اسداله بادامچیان عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی و از اعضای آن سالهای حزب جمهوری اسلامی در این مراسم با یادآوری تلاش نظام سلطه برای از بین بردن اسلام در ایران اظهار کرد: آنان پیش از انقلاب با اقداماتی فریبکارانه چون اصلاحات ارضی ، رفراندوم و آزادی زنان می خواستند اسلام زدایی کنند اما مراجع بزرگوار و در راس آنها امام خمینی ( ره ) عمق توطئه آنان را شناختند.

وی افزود: پس از پیروزی انقلاب نیز نظام سلطه سعی کرد با حمایت از لیبرال ها ، گروه های چپ و منافقین سیاست استعماری خود را ادامه دهد اما روشنگری های یاران امام راحل از جمله شهید بهشتی و مطهری توطئه های آنان را به هم ریخت و امروز شاهدیم دنیای استکبار به اقتدار جمهوری اسلامی ایران اعتراف می کند.

بادامچیان با یادآوری اینکه منافقین، گروه های چپ و لیبرال سعی در تخریب چهره امام راحل و یارانش داشتند افزود: در ابتدای انقلاب چون فضای عمومی جامعه در حمایت از امام ( ره ) بود دشمنان تلاش کردند با به شهادت رساندن آنها این جریان را از بین ببرند.

این مبارز دوران پیش از انقلاب تاکید کرد: شهید بهشتی خطر لیبرال ها را بیشتر از دیگر جریان ها می دانست و درصدد بود که نشان دهد افرادی چون بنی صدر همان نقش پینوشه را برای امریکایی ها ایفا می کنند.

بادامچیان تاکید کرد:آخرین پیام شهید بهشتی این بود که دیگر اجازه ندهیم امریکا مهره های خود را بر ما تحمیل کند و امروز آنهایی که می خواهند در خط شهیدان انقلاب قدم بردارند باید بدانند که خط امامت و ولایت و تبعیت از ولی امر خط نجات است.

در این مراسم با حضور خانواده های شهدا و جمعی از یاران و بازماندگان شهدای هفتم تیر ، محمود احمدی نژاد و غلامحسین الهام نیز حضور داشتند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.