آخرین خبرتغییرات تازه در کتاب‌های درسی ابتدایی
0بازدید

۶ توریست ایرانی در برزیل جاماندند

آژانس توریستی طرف قرارداد فدراسیون فوتبال در آخرین اقدام بی‌برنامه خود ۶ ایرانی را در برزیل برای بازگشت به ایران جا گذاشت.

به گزارش فارس، پرواز کاروان تیم ملی ایران از سائوپائولو به دبی و سپس به تهران از شب گذشته آغاز شده است.

در این سفر به تهران دنیل داوری، اشکان دژاگه، استوین بیت آشور حضور ندارند اما کارلوس کی‌روش سرمربی تیم ملی همراه ملی پوشان در این پرواز حضور دارد. کاروان تیم ملی ساعت 3 صبح شنبه وارد تهران می شوند.

اما یکی از نکات قابل توجه آخرین شاهکاری است که آژانس طرف قرارداد فدراسیون انجام داده است. در راستای همه بی برنامه گی های این آژانس برای خبرنگاران این بار مشکلات برای ایرانی هایی که با این آژانس به این سفر آمده بودند پیش آمد و به دلیل عدم برنامه ریزی صحیح مسئولان این آژانس 6 نفر از ایرانی هایی که در سالوادور حضور داشتند از سفر بازماندند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.