آخرین خبرزمین‌لرزه ۴.۱ ریشتری بم را لرزاند
0بازدید

ساشا اخاذ اينترنتي در مازندران دستگير شد

ماموران پليس فضاي توليد و تبادل اطلاعات مازندران، متهم به اغفال و اخاذي اينترنتي را شناسايي و دستگير کردند.

 به گزارش مردم سالاری، در پي مراجعه شهروندي به ماموران پليس فتاي استان مازندران ، مبني بر اينکه فرزندش در فضاي مجازي از سوي فردي ناشناس مورد اغفال، کلاهبرداري و اخاذي قرار گرفته، موضوع در دستور کار اين پليس قرار گرفت.

شاکي در اظهاراتش به پليس عنوان داشت: فرزندم در فضاي مجازي در حال وبگردي بوده که با فردي با نام مستعار sasha(ساشا) آشنا شده و بعد از چند بار ارتباط مجازي، فرد کلاهبردار از احساسات کودکانه وي سوء استفاده کرده و با اغفالش 2 ميليون تومان وجه نقد ، يک عدد گوشي تلفن همراه و يک عدد دوربين عکاسي ديجيتال را با تهديد و ارعاب اخاذي کرده و سپس متواري شده است.

ماموران پليس فتا با دريافت اين اطلاعات، اقدامات فني و پليسي را در دستور کار خود قرار داده و با شناسايي متهم پس از هماهنگي قضايي، اين فرد را که دانشجوي رشته رايانه، اهل و ساکن تهران بود را دستگير کردند.

متهم در تحقيقات فني پليس با مشاهده شواهد و دلائل متقن لب به سخن گشود و ضمن اقرار به بزه انتسابي اعتراف کرد با سوءاستفاده از سادگي و کم سن و سال بودن شاکيه، از وي اخاذي کرده است.

 پليس فتاي مازندران به شهروندان هشدار داد: از طريق شبکه‌هاي اجتماعي با افراد غريبه ارتباط و تماس برقرار نکنند و از اشتراک گذاشتن تصاوير خصوصي و خانوادگي خود در فضاي مجازي خودداري کنند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۳/۰۴/۱۵ ۱۶:۰۹

کودکه چقدر پول دستش بوده! دو میلیون تومن دست بچه چی کار می کنه؟!

ناشناس۱۳۹۳/۰۴/۱۵ ۱۲:۴۰

ترا به خدا این هشدارها را در سطح گسترده و بصورت مکرر از طریق مدارس ابتدایی به بالاتر و شبکه های سیما بدهید.

ناشناس۱۳۹۳/۰۴/۱۵ ۱۸:۵۱

فایده نداره

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.