آخرین خبرواکنش حزب‌الله لبنان به ادعای دولت الجولانی
3بازدید

تبريک دبيرکل AFC به فدراسيون فوتبال ايران

دبيرکل کنفدراسيون فوتبال آسيا با ارسال نامه‌اي به مهدي محمد نبي، حضور و عملکرد خوب عليرضا فغاني و حسن کامراني‌فر را در جمع داوران رقابت‌هاي جام جهاني 2014 برزيل تبريک گفت.

به نقل از سايت رسمي فدراسيون فوتبال، متن نامه الکس سوسي به شرح زير است:

جا دارد در اين فرصت، حضور عليرضا فغاني و حسن کامراني فر را به عنوان نمايندگاني از فدراسيون فوتبال ايران در جمع داوران رقابت هاي جام جهاني 2014 برزيل، تبريک بگويم.

عليرضا فغاني به عنوان داور چهارم و حسن کامراني فر به عنوان کمک داور ذخيره براي قضاوت در 7 بازي طي اين دوره از رقابت ها انتخاب شدند که شامل بازي افتتاحيه با حضور برزيل - کرواسي و يک بازي از مرحله يک هشتم نهايي بين فرانسه و نيجريه بود. ما بسيار خوشحال هستيم که آنها عملکرد خوبي را از خود به نمايش گذاشتند و تصويري قدرتمند از داوران آسيايي در سطح جهان ترسيم کردند.

آرزومند موفقيت هاي پي در پي آنها هستيم و اميدواريم که نقش آنها به الگويي براي داوران فدراسيون شما و آسيا تبديل شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.