آخرین خبرواکنش حزب‌الله لبنان به ادعای دولت الجولانی
3بازدید

اعلام زمان انتخابات تفت و میبد و نهاوند

رئیس کمیسیون شوراهای مجلس از برگزاری انتخابات در ۲ حوزه انتخابیه "تفت و میبد" و "نهاوند" در اوایل آذر خبر داد.

امیر خجسته رئیس کمیسیون شوراهای مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با تسنیم از قطعی شدن برگزاری انتخابات میان‌دوره‌ای در دو حوزه انتخابیه "تفت و میبد" و "نهاوند" خبر داد و گفت: در جلسه‌ای با نمایندگان وزارت کشور و شورای نگهبان داشتیم، مقرر شد انتخابات میان‌دور‌ه‌ای در این دو حوزه انتخابیه برگزار شود.

وی از برگزاری انتخابات در دو حوزه انتخابیه "تفت و میبد" و "نهاوند" در اوایل آذرماه خبر داد و افزود: در جلسه‌ای که با نمایندگان شورای نگهبان و وزارت کشور داشتیم، آن‌ها با قول مساعد رعایت قانون، با برگزاری انتخابات در اوایل آذر موافقت کردند.

رئیس کمیسیون شوراهای مجلس در ادامه اظهار داشت: در این جلسه مقرر شد که وزارت کشور و شورای نگهبان مقدمات برگزاری انتخابات میان‌دوره‌ای در دو حوزه انتخابیه "تفت و میبد" و "نهاوند" را فراهم کنند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.