آخرین خبرعکس: تسلیم استوارنامه سفرای کشورها به رییس جمهور
1بازدید
۰

ایران از ابتکار عمل الجزایر در لیبی حمایت می‌کند

سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان به دنبال ارایه یک طرح سیاسی از سوی دولت الجزایر به منظور برقراری گفت و گو میان طرف های سیاسی و نظامی درگیر در لیبی ضمن ابراز خرسندی کرد.

سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان به دنبال ارایه یک طرح سیاسی از سوی دولت الجزایر به منظور برقراری گفت و گو میان طرف های سیاسی و نظامی درگیر در لیبی ضمن ابراز خرسندی از این اقدام، حمایت جمهوری اسلامی ایران از ابتکار عمل الجزایر در میزبانی رهبران و گروه های مختلف سیاسی لیبی به منظور بررسی راه های خروج از بحران و ایجاد آشتی ملی در این کشور را اعلام کرد.

به گزارش ایرنا از اداره کل دیپلماسی رسانه ای وزارت امورخارجه، مرضیه افخم اظهار امیدواری کرد این امر به برقراری صلح و ثبات در کشور مسلمان لیبی و منطقه شمال آفریقا کمک کند.

سخنگوی وزارت امورخارجه همچنین ضمن رد هرگونه اقدام نظامی و دخالت بیگانه در امور لیبی،مذاکره گروه ها و جریانات سیاسی لیبیایی را تنها راه حل برون رفت از خشونت و ناامنی در این کشور ارزیابی کرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.