ایجاد 40 پُست برای مشاوره به احمدینژاد!
دولت دهم جدولی مشتمل بر 40 پست سازمانی بهنام و به عنوان «مقام کارشناس عالی» را در دبیرخانه شورای مشاورین رئیسجمهور ایجاد کرده که حقوق و مزایای آنها را با حقوق و مزایای معاونین وزرا، استانداران و سفرا همتراز کرده است. این تعداد کارشناس عالی، فقط مشاور عالی رئیسجمهور هستند.
رسالت نوشت: پرسش این است که مگر رئیسجمهور چند مشاور دارد و میتواند داشته باشد که فقط 40 نفر کارشناس عالی را به تعداد مقامات مطرح در ماده 71 قانون مدیریت خدمات کشوری افزوده است؟ پاسخ چنین است: قانونگذار حداکثر تعداد مشاورین رئیسجمهور را 10 نفر تعیین کرده است.
2- در جوف همین مصوبه 8 کارشناس عالی برای شورای ایرانیان خارج از کشور و 19 مشاور عالی برای مرکز ملی رقابت از طریق همترازی به تعداد مقامات ماده 71 قانون مدیریت خدمات کشوری افزوده شده است.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.