آخرین خبرقلعه‌نویی: بدترین فیفادی عمرمان را داشتیم
3بازدید
۰

نمایش اجساد قربانیان داعش در برابر کودکان

اعضای گروهک تروریستی داعش در یکی دیگر از جنایات خود در شهر دیرالزور سوریه، جنازۀ سربریدۀ سه نفر را در یکی از معابر عمومی این شهر به صلیب کشیدند.

اعضای گروهک تروریستی داعش در یکی دیگر از جنایات خود در شهر دیرالزور سوریه، جنازۀ سربریدۀ سه نفر را در یکی از معابر عمومی این شهر به صلیب کشیدند.

به گزارش شبکه العالم، در تصویری که در پایگاه های ارتباطی اینترنتی منتشر شده، اجساد سه قربانی داعش به نمایش در آمده که بدون سر و در وضعی دلخراش، در یکی از خیابان های دیرالزور از ستونی آویخته شده اند و سه کودک هم در فاصله‌ای نزدیک، بی‌توجه به عمق فاجعه به جنازه ها چشم دوخته اند.

این تصاویر در حالی در رسانه های مجازی منتشر می شود که بسیاری از سازمان های بین المللی و سازمان ملل متحد، بارها درباره آثار سوء وقایع سوریه و عراق بر روی کودکان هشدار داده اند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.