آخرین خبربقائی: نشست سه‌جانبه‌ای در چین برگزار نشده است
1بازدید

حماس از رفتن به قطر پشیمان شد

منبعی در جنبش حماس فلسطین از پشیمانی این جنبش از رفتن به قطر خبر داد.

منبعی در جنبش حماس فلسطین از پشیمانی این جنبش از رفتن به قطر خبر داد.

به گزارش ایسنا، به نوشته روزنامه لبنانی الاخبار، منبعی در جنبش حماس فلسطین پشیمانی این جنبش از رفتن به قطر را ابراز داشت و اعلام کرد: به رغم وعده‌های مالی قطر حماس نمی‌تواند آن‌طور که می‌خواهد از این وعده‌ها استفاده کند و این مساله برعکس کمک ایرانی‌هایی است که بسیار به ما کمک مالی کردند و در مصرف کردن این منابع مالی ما را آزاد گذاشتند.

این منبع درخصوص امکان ماندن حماس در دوحه و مدت آن گفت: رهبران حماس در خارج روی استفاده مثبت از آشتی میان قطر و مصر حساب بازمی‌کنند.

اما ماندن موسی ابومرزوق، معاون خالد مشعل، رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس در غزه عکس این مساله را نشان می‌دهد و به ویژه اعتراض ابومرزوق به بسته شدن گذرگاه رفح برای توجیه عدم بازگشتش به مصر کافی نیست.

منابعی در غزه نیز اعلام کردند که حمایت قطر از بازسازی نوار غزه بسیار کم شده است. آنچه در کنفرانس مصر اعلام شد بیان کننده تعهد دوحه به در جریان قرار دادن تشکیلات خودگردان درباره هرگونه به غزه است.

منابع نزدیک به رام‌الله نیز از تاثیر آشتی فلسطین از روابط حماس و ایران خبر می‌دهند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.