آخرین خبرقلعه‌نویی: بدترین فیفادی عمرمان را داشتیم
1بازدید
۰

بیانیه 14 فوریه بحرین درباره تعرض به عالم بحرینی

ائتلاف جوانان 14 فوریه بحرین امروز با انتشار بیانیه ای حمله مزدوران رژیم آل خلیفه به شیخ الجدحفصی از علمای بارز شیعیه در بحرین را محکوم کرد.

ائتلاف جوانان 14 فوریه بحرین امروز با انتشار بیانیه ای حمله مزدوران رژیم آل خلیفه به شیخ الجدحفصی از علمای بارز شیعیه در بحرین را محکوم کرد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از پایگاه خبری شبکه العالم؛  ائتلاف جوانان 14 فوریه بحرین در بیانیه خود تعرض و حمله چهارشنبه شب به شیخ الجد حفصی عالم گرانقدر این کشور در منطقه السنابس را جنایتی زشت و حقیرانه برشمرد که پستی و رذالت مزدوران آل خلیفه را به تصویر می کشد.

این بیانیه افزود: این عمل زشت توسط عناصر بیگانه ای صورت گرفت که رژیم آل خلیفه اجیر کرده است تا ساکنان اصلی سرزمین بحرین را که خواستار حقوق طبیعی خود مانند تعیین سرنوشت، ایجاد یک نظامی سیاسی جدید بر اساس عدالت و مساوات و از بین بردن ظلم و رژیم دیکتاتوری هستند، سرکوب کنند.

رژیم بحرین مزدوران خارجی را از سایر کشورها جذب و از آنها برای سرکوب مردم بحرین استفاده می کند. رژیم آل خلفیه این مزدوران را وارد دستگاههای امنیتی و نظامی خود می کند تا با مردم مقابله کنند.

مسؤولان بحرینی همچنین برای سرکوب مردم از نیروهای مشترک شورای همکاری خلیج فارس موسوم موسوم به "سپره جزیره" استفاده می کنند که حضور نیروهای سعودی در بحرین در همین راستا می باشد.

ائتلاف جوانان 14 فوریه بحرین در بیانیه خود تعرض به شیخ الجدحفصی را نمونه آشکار توهین به ساحت علمای اعلام دانست.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.