آخرین خبرپیام تازه کابینه سعودی درباره تنش‌های منطقه‌ای
1بازدید
۰

قهرمان اینچئون: طلای ریو سقف آرزوهایم نیست

نفر اول پرتاب وزنه کلاس F42 بازی‎های پاراآسیایی اینچئون، کسب طلای پارالمپیک ریودوژانیرو را دور از دسترس نمی‎داند.

سجاد محمدیان در گفت‎وگو با ایسنا، درباره برنامه‎های پیش‎رو اظهار کرد: خردادماه پیکارهای قهرمانی کشور که ورودی رقابت‎های جهانی قطر است را درپیش داریم که من سهمیه جهانی را در اینچئون گرفته‎ام.

وی در پاسخ به پرسشی که در این رقابت‎ها برای تیم لرستان پرتاب می‎کند؟ گفت: از چند تیم پیشنهادهای خوبی دارم و اگر روند بی‎توجهی به ما ادامه داشته باشد با اسم استان دیگری در این رقابت‎ها شرکت می‎کنم.

محمدیان ادامه داد: در لرستان حتی مسئولان یک تشکر خشک و خالی از ما نمی‎کنند و این در حالیست که بقیه استان‎ها برای ورزشکارهایشان سنگ تمام می‎گذارند.

این ورزشکار لرستانی با یادآوری اینکه در رقابت‌های اینچئون با اینکه برای اولین بار بود که در رقابت‎هایی با این سطح شرکت می‎کردم و در پرتاب وزنه کلاس F42 با ثبت رکورد 13 متر و 86 سانتی‌متر قهرمان شدم، افزود: بعد از آن موفقیت‎ که لرستانی‎ها 11 نشان رنگارنگ کسب کردند، هیچ‎گونه تجلیلی از طرف مسئولان استانی از ما نشد.

وی هدف بعدی را قهرمانی در رقابت‎های جهانی قطر عنوان کرد و افزود: این رقابت‎ها مهرماه برگزار می‎شود و با اینکه رقیب‎های سختی دارم اما با تمرین‎های مربی‎ام دکتر مصطفی بهرامی هدفم کسب عنوان قهرمانی است.

محمدیان اضافه کرد: کسب طلای پارالمپیک ریودوژانیرو آرزویم است اما سقف آرزوهای من نیست و قصد دارم چندین نشان در پارالمپیک‎های مختلف به دست بیاورم.

دارنده نشان طلای بازی‎های پاراآسیایی اینچئون با بیان اینکه امکانات نسبت به گذشته خیلی بهتر شده است، بیان کرد: جا دارد از آقای عزیزپور مدیرکل ورزش و جوانان لرستان و دکتر بهرامی مربی ما که حتی در تعطیلات نوروز به مسافرت نرفت و در تمرینات حضور پیدا می‎کرد، تشکر کنم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.