آخرین خبربقائی: نشست سه‌جانبه‌ای در چین برگزار نشده است
3993بازدید

وزير علوم: دانشجوي ستاره‌دار وجود ندارد

وي ادامه داد: اين کار از سوي رئيس دبيرخانه گزينش استاد و دانشجوي وزارتخانه «سيد مرتضي نوربخش» که از زمان وزير سابق منصوب شده و تا چندي پيش هم در اين سمت انجام وظيفه مي‌کرد، انجام مي‌گرفته است.

وزير علوم، تحقيقات و فناوري با تشريح سابقه شکل گيري عبارت «دانشجوي ستاره‌دار» و برخي مسايل مطرح شده در اين باره گفت: دانشجويي با نشان ستاره که نمايانگر مشکل يا محروميت او از تحصيل باشد اکنون در کشور وجود ندارد.

محمدمهدي زاهدي روز شنبه، در گفت‌وگو با جمهوري اسلامي در زاهدان افزود: بر پایه برنامه‌هاي تدوين شده وزارتخانه و در زمان وزير اسبق، دکتر معين، گذاشتن ستاره براي نمود دادن به برخي موارد در کارنامه قبول شدگان کارشناسي ارشد انجام مي‌شده است.
وي گفت: علامت تک ستاره نمايانگر نقص در پرونده و دو ستاره نيز نشان دهنده وجود تذکر اخلاقي در پرونده دوره کارشناسي دانشجو بوده است.
وزير علوم دليل درج اين دو ستاره در کارنامه پذيرفته شدگان را تنها براي آگاهي و توجه بيشتر آنان و به قولي نصيحت پدرانه عنوان کرد.
زاهدي در واکنش به برخي مسايل مطرح شده از سوي برخی افراد در زمان انتخابات با اهداف خاص تأکيد کرد: تاکنون هيچ دانشجويي بخاطر وجود اين علامت در کارنامه اش از ادامه تحصيل محروم نشده است.
وي ادامه داد: اين کار از سوي رئيس دبيرخانه گزينش استاد و دانشجوي وزارتخانه سيد مرتضي نوربخش که از زمان وزير سابق منصوب شده و تا چندي پيش هم در اين سمت انجام وظيفه مي کرد، انجام مي‌گرفته است.
او تأکيد کرد: استفاده از علامت تيک به جاي ستاره هم در کارنامه‌ها امکانپذير بوده است.
وي بيان کرد: يکي از روزنامه‌هاي سودجو، به بزرگ کردن اين موضوع پرداخته که اين زمان را براي افشاي نام آن مناسب نمي‌دانم.
وزير علوم، تحقيقات و فناوري گفت: اگر درج اين علامت در کارنامه برخي دانشجويان دليل بر نشاندار شدن آنان است، چرا در دولت گذشته، بزرگنمايي و مانورهاي فرصت طلبانه روي آن انجام نگرفت.
زاهدي خواستار بازتاب سخنان صريح خود در رسانه‌ها شد و گفت: اين روش مناسبي براي تخريب و زيرسؤال بردن عملکرد موفق دولت، وزارتخانه علوم و سازمان‌هاي مرتبط نيست.

وزير علوم براي افتتاح چند طرح بزرگ و حضور در همايش رؤساي دانشگاه‌هاي کشور در دانشگاه سيستان و بلوچستان، به زاهدان سفر کرده بود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۸/۰۳/۰۲ ۱۹:۴۳

بله واقعاً...ما هم ندیدم که ثبت نامشون نکردن!

ناشناس۱۳۸۸/۰۳/۰۲ ۱۸:۲۹

حالا چه فرقي ميكنه چه با ستاره چه بي ستاره اصل بلايي است كه سر دانشجو مياد

ناشناس۱۳۸۸/۰۳/۰۲ ۱۷:۵۳

بله نزدیک انتخابات وجود نداره، حافظه ی مردم کوتاه مدت نیست آقای وزیر علوم!

ناشناس۱۳۸۸/۰۳/۰۲ ۱۷:۵۰

حتما سر کوچتون توی بقالی گشتی

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.