آخرین خبرگرینلند به توافقنامه امنیتی با آمریکا رای داد
4بازدید

حادثه فرود هواپیما در اهواز ختم به خیر شد

یک فروند هواپیما در مسیر تهران- اهواز حوالی ساعت 22 دوشنبه شب که دچار نقص فنی شده بود با سلامت در فرودگاه اهواز به زمین نشست.

یک فروند هواپیما در مسیر تهران- اهواز حوالی ساعت 22 دوشنبه شب که دچار نقص فنی شده بود با سلامت در فرودگاه اهواز به زمین نشست.

به گزارش ایرنا، یک منبع آگاه گفت: یک فروند هواپیما از نوع بویینگ MD که از تهران عازم اهواز بود، حوالی ساعت 22 دوشنبه هنگامی که خلبان قصد فرود در فرودگاه اهواز را داشت متوجه شد که چرخ جلوی هواپیما باز نشده است.

وی که خواست نامش در خبر ذکر نشود، افزود: البته ظاهرا اخطاری از کامپیوتر هواپیما به خلبان داده شده است مبنی بر اینکه چرخ جلوی هواپیما باز نیست.

وی اظهار کرد: پس از چند دور چرخیدن هواپیما در فضای آسمان اهواز اخطار یاد شده رفع شده و هواپیما با سلامت در فرودگاه اهواز به زمین نشست.

وی گفت: این هواپیما مربوط به شرکت هواپیمایی ایران ایرتور بوده که 150 مسافر داشته است.

این مقام مسئول گفت: این اولین باری است که چنین اتفاقی در اهواز رخ می دهد.

فرودگاه بین المللی اهواز روزانه 50 پرواز در مسیرهای داخلی و خارجی دارد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.