آخرین خبرلحظه برخورد مرگبار دو هلی کوپتر
4523بازدید

گم شدن بار به دليل سهل‌انگاري هواپيمايي امارات

يكي از بينندگان «تابناك» در اعتراض به نابساماني در مديريت شركت‌هاي هواپيمايي امارات، مطلبي فرستاده است كه در پي مي‌آيد.

در سفر از گوانجو به مقصد تهران در تاريخ اول ژوين سال جاري، بار و وسايل همراه اينجانب به دليل بي‌دقتي و سهل‌انگاري هواپيمايي امارات ناپديد شده که به محض آگاهي از اين موضوع، مراتب به مسئولان امر در فرودگاه امام‌خميني اطلاع داده و پس از تشکيل پرونده، پيگيري‌هاي لازم براي تکميل مدارک و ثبت آن انجام شده است.

بسته گم شده، محتوي يک عدد رادياتور کامل کاميون بوده که به عنوان نمونه پروتوتايپ و با هزينه بالا آماده شده بود که به دليل اهميت بالاي آن، مبلغ زيادي براي حمل آن به صورت بار اضافه (excess baggage) پرداخت كرده بودم، اما به‌رغم پيگيري‌هاي پياپي اينجانب، اين بسته ناپديد و سرانجام فرم‌هاي مربوط به پرداخت خسارت از سوي آن دفتر به اينجانب فرستاده شد، اما متأسفانه، با وجود گذشت بيش از شش ماه از زمان تکميل فرم‌هاي مذکور، هيچ پاسخي از دفتر هواپيمايي امارات به بنده داده نشده و پيگيري‌هاي انجام شده نيز کاملا بي‌پاسخ مانده است.
اين در حالي است كه در موارد مشابه، شرکت‌هاي هواپيمايي در زمان بسيار کمتر از اين، خسارت مسافران را جبران مي‌کنند و جالب آن که دفتر اين شرکت در تهران هم به شکل‌هاي گوناگون از پاسخگويي به اين امر طفره مي‌رود و تاکنون سه نفر از سوي اين شرکت به عنوان فرد پاسخگو به اينجانب معرفي شده‌اند که صحبت کردن با ايشان و پيگيري امور، مستلزم گذراندن هفت خوان است.

در اين مدت، علاوه بر پيگيري از طريق دفتر امارات در تهران، با دفتر امور اشياي گم شده هواپيمايي امارات در دبي نيز تماس‌هاي تلفني و نامه‌نگاري داشته‌‌ام که همچنان از سوي ايشان بي‌پاسخ مانده است.

در حالي‌که اين شرکت با تبليغات رنگارنگ در روزنامه‌هاي کثيرالانتشار کشور، مشتريان را به سوي خود جلب مي‌کند، آيا سازماني بر پاسخگو نبودنش در ازاي حقوق مشتريان نظارت مي‌کند؟
چه چيز موجب شده که آقايان در اين شرکت حس کنند که مي‌توانند حقوق مشتريان ايراني را تضييع کنند و به کسي نيز پاسخ ندهند؟ آيا اين از ضعف دستگاه‌هاي نظارتي کشورمان است يا نبود يک خط هوايي قوي در کشور اين جسارت را به شرکت‌هاي هواپيمايي منطقه داده است؟

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۶/۱۰/۲۵ ۱۳:۴۷

با سلام.
بنده یکی از کارشناسان حمل و نقل هوایی کشور هستم. از نظر من مواردی که هموطنان عزیز مرقوم نموده اند، بسیار عجیب است. چرا که در اغلب سایتهای معتبری که به رتبه بندی خدمات ارائه شده توسط شرکتهای هواپیمایی می پردازند، هواپیمایی امارات از بهترین ها به حساب می آید و در چند سال اخیر هم رتبه این شرکت در حال رشد است. به نظر من بهتر است که این موارد و اعتراضات را به گونه ای در نظرسنجی هایی که در فرودگاهها و یا پروازهای مختلف صورت می گیرد، مطرح نمود تا این مساله ابعاد بین المللی بگیرد، وگرنه مطمئن باشید که متاسفانه مراجع داخلی هیچ کمکی نمی توانند بکنند.
در ضمن بنده با نظر شخصی که فقدان هواپیمایی قوی در کشور را در این زمینه مؤثر دانسته اند، موافقم اما شاید بتوان با تحریم این شرکت و خرید بلیط از سایر شرکتها به گونه ای اعتراض خود را اعلام کنیم.

ناشناس۱۳۸۶/۱۰/۲۵ ۰۸:۳۳

اين اتفاقات در هواپيمايي امارات طبيعي است.البته اين رفتار در نزد کارکنان اين شرکت در ايران بيشتر است. در سال 1383 من با هواپيمايي امارات به دوبي و سپس بيروت رفتم. ساک من که بايد در فرودگاه دوبي دريافت مي کردم با سهل انگاري شرکت هواپيمايي امارات به کشور ديگري ارسال شد. بعد از 10 روز که در بيروت بدون هيچ گونه وسيله و لباسو ... به سر بردم پس از 20 روز از برگشتم به تهران از فرودگاه امام خميني تماس گرفتندکه ساک من پيدا شده و گفتند بايد به فرود گاه امام رفته و ساک را تحويل بگيرم. جالب اينکه شرکت هواپيمايي امارات هيچ گونه هزينه اي شامل هزينه هاي آژانس جهت رفت و آمدو هزينه هاي ترخيص گمرکي نپذيرفت.بنابراين من با صرف يک روز وقت و نيز صرف حدود 50 هزار تومان ساک خود را دريافت کردم. ضمن اينکه بنده در بيروت که اجناس بسيار گران هستند متحمل بيش از 500 دلار هزينه شدم که عليرغم پي گيري هاي بسيار حتي با دفتر رئيس شرکت هيچ گونه هزينه اي پرداخت نشد. متاسفانه شرکت امارات هيچ گونه مسئوليتي در قبال مسافران ايراني تقبل نمي کند.

ناشناس۱۳۸۶/۱۰/۲۵ ۰۰:۳۶

با سلام
شما رو به خدا راهنمایی کنید ما چه کنیم با این هواپیمایی امارات. در آوریل 2007 سفری داشتم به گوانگجو ی چین با پرواز تهران-دبی-هنگ کنگ گوانگجو.در مرحله رفت که تقریبا بار بیش از 10 نفر از همراهان با تاخیر رسید و یا اصلا نرسید.موقع برگشت هم بار من و بسیاری از دوستان نرسید.
این بار شامل کاتالوگ ها و مدارکی میشد که بابت تهیه آنها به چین مسافرت کرده بودم. با وجود گذشت قریب یک سال هیچگونه پاسخی به درخواست جبران خسارت بنده علی رغم تکمیل چند باره فرم های مخصوص و ارسال آنها به دفتر دبی و تهران داده نشده است.تقاضای من اینست که راهنمایی کنید که در این موارد چه باید کرد و از کدام مرجع میتوان دادخواهی نمود.گویا رسم اینست که وزن بار گم شده را ملاک قرار میدهند و به ازای هر کیلو 20 دلار پرداخت میکنند.مگر من بار خود را کیلویی خریداری کرده ام که کیلویی 20 دلار دریافت کنم؟شما را بهخدا این مورد را هم درج کنید بلکه مسئولین فکری به حال ما کنند.

ناشناس۱۳۸۶/۱۰/۲۴ ۱۳:۰۳

ضمن تائید مورد فوق باید مورد مشابهی را توضیح دهم . در اکتبر سال 2007( مهر 86 ) اتفاق مشابهی برای یکی از دوستان من افتاد . من و عده ای از دوستانم که مشابه مورد فوق از یک دوره آموزشی/کاری و از شهر شن جن چین و از طریق مبدا هنگ کنگ به ایران باز می گشتیم ، بایستی در دبی پرواز خود را تعویض و پس از انتظاری حدود 2 ساعت از آنجا با پرواز دیگری به مقصد فرود گاه امام خمینی وارد ایران می شدیم ؛ کل پرواز از هنگ کنگ تا تهران با هواپیمائی امارات انجام شد . در هنگام ورود به فرودگاه دبی و در گیت ورودی سالن ترانزیت همگی مسافران ملزم به بازدید بدنی بودند و هیچگونه وسیله فلز ی نباید همراه فرد بود و به همین دلیل حتی کمربند و کفش و کلیه ملزومات فلزی را از خود جدا کردیم ؛ در این مورد نحوه برخورد پلیس امارات با مسافران - از هر نژاد و ملیتی - یکسان بود ولی ایراد کار در این بود که در حین این کارها و ازدحام آنجا دوربین فیلمبرداری دیجیتال دوست من ناپدید شد . پلیس مربوطه که با او به زبان انگلیسی صحبت کردیم ما را برای یافتن آن به دفتر پلیس در طبقه بالا هدایت کرد ولی هیچگونه همکاری و پیگیری از سوی پلیس به عمل نیامد ؛ وقتی به پلیس گفته شد که با توجه به وجود دوربین در بالای گیتها لطفا فیلم مربوطه را بازبینی کنید تا شخصی را که - سهوا یا عمدا ! _ دوربین را برداشته ببینیم و او را پیدا کنیم ؛ هیچ همراهی با ما در این رابطه نشد ؛ به ناچار به پلیس شرطه گیت مربوطه دوباره مراجعه کردیم و او نیز هیچ همکاری - یا حتی ابراز تاسف - نکرد . جالب این بود که در حین صحبت , او شروع به صحبت به زبان سلیس فارسی با لهجه جنوبی کرد و تازه متوجه شدیم که تمام مکالمات ما در این مدت را که همراه با نگرانی از کمبود وقت و از دست دادن فرصت برای پرواز به تهران بود را دقیقا متوجه شده است و خیلی خونسرد و راحت هیچ اهمیتی به مشکل ما نداده است . نهایتا به ما یک شماره تلفن برای تماس و پیگیری داده شد که در مراجعت به ایران و تماس با این شماره اصلا پاسخی به آن داده نمی شد ! حتی پس از مطالبه فرمی از پلیس برای ابراز این مفقودی - یا سرقت و یا ... - هیچ فرمی به ما ارائه نشد و کاملا بی مسئولیت و خونسرد با این قضیه برخورد شد . متاسفانه پلیس امارات علی رغم تبلیغات دائمی مبنی بر وجود امنیت در این کشور کلا" پلیسی بی مسئولیت و منفعل در این قضیه نشان داد . مسئولین هواپیمائی امارات نیز در این مورد شانه بالا انداخته و از خود سلب مسئولیت می کردند .

ناشناس۱۳۸۶/۱۰/۲۴ ۱۲:۴۸

اينجانب نيز حدود 1 ماه پيش از ايران به مقصد كره جنوبي با پرواز امارات رفتم. خدمات امارات از تهران به دوبي اصلا قابل مقايسه با دوبي به سئول نبود. در مسير برگشت از دوبي به تهران من در انتهاي هواپيما نشسته بودم و وقتي از سرويس نامناسب به مهماندار شكايت كردم، ايشان با كمال بي ادبي گفتند معمولا پذيرايي ما در آخر هواپيما ناقص است و شما دفعه بعد در رديفهاي جلوتر بنشينيد،!!!
به نظر ميرسد امارات دليلي براي رعايت حقوق مسافران ايراني نمي بيند چون ميداند كسي پيگير نمي شود..

ناشناس۱۳۸۶/۱۰/۲۴ ۱۲:۴۷

سال گذشته با پرواز امارات بطور گروهی سفری 3 روزه به قبرس داشتیم که بعلت تاخیر پرواز با 20 ساعت تاخیر به مقصد رسیدیم ، جالب آنکه چمدان ها را روز برگشت به تهران کاملا خیس و شکسته تحویل دادند ، با تکمیل فرم و تشکیل پرونده هنوز هیچ پاسخی در یافت نکرده ایم . این تضییع آشکار حق است و جالب انکه شرکت امارات حتی ما را قابل به پاسخگویی نمی داند. نکته دیگر اینکه در وب سایت امارات همه کشورها هستند بجز ایران ، لطفا جلوی این بی حرمتی به ملت ایران را بگیرید.

ناشناس۱۳۸۶/۱۰/۲۴ ۱۱:۵۴

عليرغم تبليغات كاذب اين خط هوايي ،‌متاسفانه همكاران بنده نيز بارها با عنايت ويژه اين خط هوايي و گم شدن بارشان روبرو شده اند كه اصلا هم پاسخگو نبوده و حتي خسارتي را كه بايد بدهند را نميدهند. نكته جالبتر اينكه بنده خودم بارها در اين خط هوايي و در حاليكه در تهران و در خاك ايران (‌فرودگاه امام )‌بودم از خلبان هواپيما عبارت خليج عربي را شنيده ام كه هر بار نيز اعتراض كرده ولي بي فايده بوده است.

ناشناس۱۳۸۶/۱۰/۲۴ ۱۱:۲۷

شرکت امارات فقط نقش جابجایی مسافران عزیز به مقصد دبی برای خرید کالاهای بظاهر ارزان دبی را دارد و لاغیر!

ناشناس۱۳۸۶/۱۰/۲۴ ۱۱:۰۵

هواپيمايي امارات عليرغم همه شعارها و تبليغات، رفتار خوشايند و در خور شاني با مسافران ايراني خود ندارد.

ناشناس۱۳۸۶/۱۰/۲۴ ۱۰:۳۴

من هم درماه ذشته پروازي داشتم ازسنگاپور به تهران كه متاسفانه وقتي به فرودگاه امام خميني رسيديم متوجه شديم كه هيچيك از پروازهاي ترانزيت امارات بارهايشان نيامده به هرشكل بعد از اينكه مجبورشديم كلي پيگيري كنيم موفق به دريافت بارهايمان شديم. سال گذشته نيز كه ازاستراليا به ايران پرواز داشتيم همين مشكل برايمان پيش آمد. ظاهرا اين موضوع يك عادت شده براي هواپيمايي امارات. اگر ايران يك خط هوايي مناسب داشت با هواپيماهايي كه مسافران با پروازطولاني درآن آسايش بيشتري داشتند هيچگاه لازم نبود از خط هوايي اعراب استفاده كنيم. صد افسوس....

ناشناس۱۳۸۶/۱۰/۲۴ ۱۰:۳۴

من یک ماه پیش برای سفر به اروپا این شرکت هواپیمایی را انتخاب کردیم, متآسفانه نحوه برخورد با مسافران ایرانی( تهران-دوبی) با مسافران اروپایی( دوبی-اروپا) از زمین تا اسمان متفاوت است!

ناشناس۱۳۸۶/۱۰/۲۴ ۱۰:۲۲

برای مادر بنده هم دقیقا چنین اتفاقی افتاده و در سفر به کنیا ،چمدانش در دبی مفقود شده و تا به امروز پس از گذشت شش ماه مسئولان امارات هیچ پیگیری مفیدی نکرده اند.

ناشناس۱۳۸۶/۱۰/۲۴ ۱۰:۱۷

من مکررا از خط امارات در مسیر اروپا به تهران استفاده میکنم و تفریبا در تمامی سفرها به تهران بار من یا در دبی مانده و با تاخیر به تهران میرسد و یا مطلقا گم می شود. البته ناگفته نماند در اکثر موارد خسارت ولو با تاخیر پرداخت شده است.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.