آخرین خبرجنجال در روزنامه‌های امروز ۱۳ آبان ۱۴۰۵
1بازدید

توسط شورای امنیت

فرستاده جدید بان کی مون در امور یمن تایید شد

شورای امنیت سازمان ملل متحد، دیپلمات موریتانیایی معرفی شده از سوی بان کی مون دبیرکل سازمان ملل را به عنوان فرستاده ویژه وی در امور یمن تایید کرد.

شورای امنیت سازمان ملل متحد، دیپلمات موریتانیایی معرفی شده از سوی بان کی مون دبیرکل سازمان ملل را به عنوان فرستاده ویژه وی در امور یمن تایید کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، بان کی مون در تلاش برای یافتن راه حل صلح در یمن، «اسماعیل اولود شیخ احمد» را به عنوان فرستاده ویژه خود در امور فقیرترین کشور عربی انتخاب کرده است.
وی روز پنجشبه تصمیم خود در زمینه تغییر فرستاده ویژه دبیرکل در امور یمن را به اطلاع شورای امنیت رسانده بود.

اسماعیل اولود شیخ احمد قرار است جانشین جمال بنومار دیپلمات مراکشی شود که در سال 2011 و همزمان با آغاز بحران سیاسی به این سمت انتخاب شده بود.

بان کی مون در بیانیه ای درباره انتخاب فرستاده جدیدش در امور یمن اعلام کرد: اولود شیخ احمد از نزدیک با اعضای شورای امنیت، شورای همکاری خلیج فارس، دولت های منطقه و دیگر شرکا و به ویژه تیم سازمان ملل در امور یمن کار خواهد کرد.

انتخاب فرستاده ویژه دبیرکل در امور یمن در حالی صورت می گیرد که همچنان حملات ائتلاف تحت رهبری عربستان به یمن ادامه دارد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.