آخرین خبربانک صادرات ایران؛ اولین بانک کشور در اعطای تسهیلات نقدینه
4بازدید

استفاده تبليغاتي از ارغوان

ارغوان رضايي تنيسور ايراني در مسابقات رولان گاروس فرانسه عصر جمعه با پيروزي بر تنيسور پرتغالي به جمع شانزده تنيسور برتر راه يافت.

به نوشته اعتماد ملی، او اين بازي را در دو‌‌ست پشت سر هم با پيروزي پشت سر گذاشت تا در راند بعدي با «دينارا سافينا» تنيسور روسي كه در رنكينگ جهاني تنيس زنان در رتبه اول قرار دارد، رقابت كند.

مسابقه اين دو تنيسور شب گذشته آغاز شد و اگر ارغوان آن را با پيروزي تمام مي‌كرد به جمع هشت فرد برتر تورنمنت راه مي‌يافت.

جالب اينجاست پيروزي‌هاي او در رولان گاروس فرانسه با استفاده تبليغاتي از حرف‌هاي او در مستند تبليغاتي محمود احمدي‌نژاد هم زمان شد.

در مستندي كه جمعه شب از شبكه اول پخش شد، ارغوان رضايي در ديدار رئيس‌جمهور با نخبگان مقيم خارج از كشور راكتش را به احمدي نژاد هديه داد و حرف‌هايي را در تمجيد از رئيس‌جمهور بر زبان آورد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.