آخرین خبرقمیت خودرو در بازار امروز 11 آبان ماه
1بازدید

بازیگر پیشکسوت تئاتر به کما رفت

مصطفی عبدالهی بازیگر باسابقه تئاتر ایران که طی هفته‌های اخیر به دلیل وخامت وضع جسمانی در بیمارستان بستری است، به کما رفت.

به گزارش مهر همسر این بازیگر و کارگردان شناخته شده تئاتر که این روزها نمایش «در اعماق» از او که پیش از این در سی و سومین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر اجرا شده بود در حال اجرا در سالن اصلی است، درباره وضعیت جسمی عبدالهی به خبرنگار مهر گفت: متأسفانه وضعیت جسمانی آقای عبدالهی اصلا خوب نیست و او به کما رفته است.

وی افزود: طی چند روز اخیر که آقای عبدالهی در بخش مراقبت‌های ویژه ICU بستری است، به دلیل تشدید بیماری ضریب هوشیاری پایین آمده و در حال حاضر آقای عبدالهی به کما رفته است.

مصطفی عبدالهی بازیگر و کارگردان با سابقه تئاتر است که طی 14 سال گذشته با بیماری سرطان دست و پنجه نرم می‌کند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.