آخرین خبرجنجال در روزنامه‌های امروز ۱۳ آبان ۱۴۰۵
1بازدید

کاخ‌سفید:‌بابت‌کودتای‌۲۸‌مرداد‌عذر‌خواهی‌نمی‌کنیم

سخنگوی کاخ سفید در اظهاراتی گفت که واشنگتن بابت کودتای آمریکایی سال ۵۳ میلادی از ایران عذرخواهی نخواهد کرد.

سخنگوی کاخ سفید در اظهاراتی گفت که واشنگتن بابت کودتای آمریکایی سال ۵۳ میلادی از ایران عذرخواهی نخواهد کرد.

به گزارش فارس ، با وجود  ادعاهای گاه و بیگاه باراک اوباما رییس جمهور آمریکا در مورد ناپسند بودن عمل ایالات متحده در حمایت از کودتای سال 53 میلادی علیه «محمد مصدق» نخست وزیر وقت ایران، کاخ سفید اعلام کرد که «هیچ برنامه خاصی» برای معذرت خواهی رسمی از دولت  ایران به عنوان ارسال علامت تمایل جهت روابط دوستانه‌تر با این کشور ندارد.

بر اساس این گزارش، «جاش ارنست» سخنگوی کاخ سفید در پاسخ به سئوال خبرنگار وبگاه خبری «نیوز مکس»  در این زمینه گفت:«من نسبت به این مسئله و این‌که بخواهیم از ایرانی‌ها بابت کودتای سال 1953 عذر خواهی کنیم، اطلاعی ندارم.»

جاش ارنست در پاسخ به سئوال‌های پی در پی خبرنگار نیوز مکس نسبت به عذرخواهی غیر رسمی اوباما از ایران بابت این مسئله تاکید کرد:« من باور ندارم که با وجود تاریخچه‌ای چنین پردردسر  بتوان یک شبه بر مشکلات فائق آمد .بین 2 کشور بدگمانی شدیدی وجود دارد.»

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.