آخرین خبرشکست ترامپ تا اینجای انتخابات؛ دموکرات‌ها در مسیر فتح کنگره
0بازدید

دستگیری چند هوادار ذوب‌آهن و بهت نفتی‌ها

چند هوادار تیم فوتبال ذوب‌آهن به خاطر ورود به زمین از سوی نیروی انتظامی دستگیر شدند.

دستگیری چند هوادار ذوب‌آهن و بهت نفتی‌ها
چند هوادار تیم فوتبال ذوب‌آهن به خاطر ورود به زمین از سوی نیروی انتظامی دستگیر شدند.

به گزارش تسنیم، پیش از پایان دیدار تیم‌های ذوب‌آهن و نفت تهران، دستیاران کارلوس کی‌روش و مهدی رحمتی ورزشگاه تختی را ترک کردند. همچنین سعید آذری که از روی سکوها تماشاگر بازی بود از دقیقه 88 کنار زمین آمد.

* پس از پایان بازی که با برتری 3 بر یک ذوب‌آهن همراه بود علیرضا منصوریان اولین نفری بود که به یحیی گل‌محمدی تبریک گفت.

* بازیکنان نفت پس از شکست مقابل ذوب‌آهن از شدت ناراحتی و بهت روی زمین افتاده بودند که منصوریان بالای سر آنها رفت و به بازیکنانش دلداری داد.

* بعد از پایان بازی، بازیکنان ذوب‌آهن وسط زمین خوشحالی می‌کردند و همین مسئله باعث شده بود بی‌نظمی در وسط زمین زیاد شود و عکاسان تا آن قسمت از زمین برای عکس گرفتن پیش بیایند. هنگامی که ذوب‌آهنی‌ها مشغول شادی بودند سکوی قهرمانی توسط مسئولان سازمان لیگ آماده شد.

* چند هوادار ذوب‌آهن که بعد از قهرمانی تیمشان داخل زمین آمده بودند توسط ماموران نیروی انتظامی دستگیر شدند.

* یک جانباز پرسپولیسی که در تمام طول بازی کنار نیمکت ذوب‌آهن حضور داشت پس از قهرمانی این تیم در جام حذفی با پرچم قرمز «یا حسین (ع)» به خوشحالی پرداخت.

* بازیکنان ذوب‌آهن پس از چند دقیقه خوشحالی داخل رختکن رفتند تا برای جشن قهرمانی آماده شوند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.