آخرین خبرمحکومیت جدید انضباطی برای پرسپولیس و سپاهان
1بازدید

جنایت، پایان رقابت عشقی

مردی که در جریان رقابت عشقی همکارش را به قتل رسانده است، در بازجویی‌های پلیسی جزئیات جنایت را شرح داد.

به گزارش شرق، وقوع درگیری منجر به جنایت در بزرگراه ایرانپارس ساعت ١٥:٤٠ روز پنجشنبه دو هفته پیش به پلیس اعلام و با حضور مأموران در محل، مشخص شد جوانی ٣٠ساله به نام «مصطفی» بر اثر اصابت ضربه جسم نوک‌تیز به ناحیه چپ سینه به قتل رسیده و قاتل نیز از محل ارتکاب جنایت متواری شده است.

کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی ضمن شناسایی هویت قاتل ٢٣ساله به نام «پوریا»، به تحقیق از شاهدان صحنه جنایت پرداختند. محل جرم، مکان کسب‌وکار تعدادی از دست‌فروشانی است که هر روز آنجا بساط می‌کنند و درگیری نیز میان دو نفر از غرفه‌داران رخ داده بود.

یکی از غرفه‌داران در اظهاراتش به‌ کارآگاهان گفت: «حدود ساعت ١٥ شنیدم در پایین غرفه و کنار خیابان صدای دادوفریاد می‌آید. به سمت پیاده‌رو رفتم و دیدم پوریا با یکی دیگر از غرفه‌داران به نام مصطفی درگیر شده است. زمانی‌که به سمت آنها رفتم، پوریا را دیدم که درحالی‌که یک قبضه چاقو به دست داشت، در حال فرار بود. مصطفی نیز روی زمین افتاده و خون زیادی از وی رفته بود. بلافاصله با پلیس و اورژانس تماس گرفتیم».

کارآگاهان ضمن شناسایی مخفیگاه متهم در خیابان شهید ستاری، بلوار فردوس غرب، او را دستگیر و به پلیس آگاهی منتقل کردند.

در شرایطی که گمان می‌شد انگیزه ارتکاب جنایت، اختلاف بر محل بساط دست‌فروشی است، متهم در اعترافات خود درباره انگیزه جنایت گفت: «من و مصطفی از حدود دو سال پیش با یکدیگر دوست بودیم. در این مدت من به یکی از دختران غرفه‌دار به نام مریم علاقه‌مند شدم و مریم نیز در امور غرفه‌داری به من کمک می‌کرد. چند روز قبل از درگیری، من به صحبت‌کردن مریم با مصطفی اعتراض کردم و از مریم خواستم ارتباط خودش را با مصطفی قطع کند اما مریم گفت: «هرچه باشد مصطفی از تو روانی و دیوانه، بهتر است». همین موضوع باعث شد نسبت به مصطفی کینه به دل بگیرم».

متهم درباره روز حادثه نیز به ‌کارآگاهان گفت: «مریم حدود ساعت ١٤ با من تماس گرفت و پرسید چرا در غرفه نیستم جواب دادم در مسیر آمدن به بازارروز هستم. پشت تلفن از او پرسیدم کجاست که عنوان کرد در غرفه مصطفی نشسته است. پس از شنیدن این خبر، بسیار عصبانی شدم. زمانی‌که به بازار روز رسیدم، مریم از بازار رفته بود. به سمت غرفه مصطفی رفتم و دیدم او در حال خالی‌کردن بسته‌های پوشاک است. بدون هیچ مقدمه‌ای با چاقویی که همراه داشتم، ضربه‌ای به سمت او زده و سپس چاقو را به سینه‌اش فرو کردم و به‌سرعت از محل متواری شدم».

سرهنگ آریا حاجی‌زاده، معاون مبارزه با جرائم جنایی پلیس آگاهی تهران بزرگ، با تأیید این خبر گفت: با توجه به اعتراف صریح متهم به ارتکاب جنایت، قرار بازداشت موقت توسط مقام قضایی صادر شده و متهم به منظور انجام تحقیقات تکمیلی در اختیار اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفته است».

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۴/۰۵/۱۷ ۱۸:۲۸

چرا نمیگین پوریا جنبه نداشته مریم با اونا مثل دو همکار رفاقت داشته و هیچ قولی هم به هیچکدوم نداده بوده!

ناشناس۱۳۹۴/۰۵/۱۷ ۱۶:۳۱

مرد دیوانه
خوب شد مریم جواب نه بهت داد

ناشناس۱۳۹۴/۰۵/۱۷ ۱۵:۰۱

طرف مشکل داشته اما این دختر اگر هرکدوم رو می خواست چرا همزمان با دوتاشون بود اصلا پیش مصطفی رفته چرا دنبال پوریایی میگرده که میگه با دوستم قاطی نشو دختره هم بایستی اشد مجازات بشه

ناشناس۱۳۹۴/۰۵/۱۷ ۱۴:۵۸

آفرین بر این شیر زن ایرانی که می تواند در آن واحد با چند مرد ارتباط داشته باشد. آفرین.

پویا۱۳۹۴/۰۵/۱۷ ۱۶:۲۱

ارتباط با رابطه فرق داره!

ناشناس۱۳۹۴/۰۵/۱۷ ۱۴:۲۱

تو رو خدا یکی به ما یاد بده در مواجهه با چنین افرادی باید چه راهکاری رو پیش بکشیم. این ادما حتی اگه همسر ادم باشن در برابر مشاور -دکتر - قرص- روان درمانی و حتی طلاق مقاومت می کنن و ادم نمی دونه چه جوری از دستشون خلاص شه... زن و مرد نداره

ظریف۱۳۹۴/۰۵/۱۷ ۱۳:۵۰

مریم راست گفته بود طرف واقعا روانی بوده..

ناشناس۱۳۹۴/۰۵/۱۷ ۱۳:۱۲

قاتل باید اعدام شود هرچه زودتر او را اعدام کنید تا به سزای اعمالش برسد

زینال بندری۱۳۹۴/۰۵/۱۷ ۱۲:۵۸

عامل اصلی قتل این جوان 30 ساله و پشت بندش اعدام این جوان 23 ساله همین دختر عجوزه (مریم) است لذا باید این دختر را به علت ارتباط نا صحیح با این دو جوان بعد از تحمل 148 ضربه تازیانه(74+74) در قفس آهنی سوزاند تا درس عبرتی برای سایر دختران اغفالگر باشد

ناشناس۱۳۹۴/۰۵/۱۷ ۱۸:۴۶

من هم با مجازات این دختر موافقم علت اصلی مرگ این دو جوان همین دختر عفریت صفت است

ناشناس۱۳۹۴/۰۵/۱۷ ۱۶:۴۶

خوشم اومد زینال خان

پویا۱۳۹۴/۰۵/۱۷ ۱۶:۲۱

تو از پوریا هم روانی تری.تابناک هم از تو بدتر که مزخرفاتتو ثبت میکنه!

ناشناس۱۳۹۴/۰۵/۱۷ ۱۵:۱۶

عاشقتم

ناشناس۱۳۹۴/۰۵/۱۷ ۱۴:۴۲

آفرین زینال بندری

ناشناس۱۳۹۴/۰۵/۱۷ ۱۴:۱۹

چقدر تو بی تربیتی.

ناشناس۱۳۹۴/۰۵/۱۷ ۱۲:۵۸

مریم خیلی خوب تشخیص داده بود که پوریا روانی و دیوانه است

ناشناس۱۳۹۴/۰۵/۱۷ ۱۲:۰۰

واقعا متاسفم!!!
حتی اعدامم برای این آدم زیادههه!

جامعه ما پر شده از این آدمای روانی و هیچ کس به فکر نیستتت!

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.