آخرین خبرجنجال در روزنامه‌های امروز ۱۳ آبان ۱۴۰۵
2بازدید

جزئیات انفجار امروز در ارومیه تشریح شد

فرمانده نیروی انتظامی آذربایجان غربی گفت: انفجار در خیابان باکری ارومیه راس ساعت 12 ظهر امروز (پنجشنبه) روی داد که در این راستا عامل این انفجار بازداشت شده و در مراحل بازجویی قرار دارد.

فرمانده نیروی انتظامی آذربایجان غربی گفت: انفجار در خیابان باکری ارومیه راس ساعت 12 ظهر امروز (پنجشنبه) روی داد که در این راستا عامل این انفجار بازداشت شده و در مراحل بازجویی قرار دارد.

به گزارش ایسنا، منطقه آذربایجان غربی، سردار ناصر اصلانی در تشریح این موضوع در جمع خبرنگاران افزود: ساعت 12 ظهر امروز در پی تماس شهروندان مبنی بر انفجار بمب در مغازه نوشت افزار فروشی در خیابان باکری، ماموران تخصصی و آگاهی در محل حادثه حضور یافته و تحقیقات لازم را به عمل آوردند.

وی در ادامه افزود: ماموران انتظامی در این مکان حاضر شدند. این انفجار یک کشته و چهار زخمی برجای گذاشت که مجروحان توسط مردم و اورژانس به بیمارستان امام خمینی(ره) منتقل شدند.

سردار اصلانی با اشاره به بررسی های ماموران آگاهی و تحقیقات میدانی انجام شده، اظهار کرد: فروشنده نوشت افزار فروشی مالک مغازه بوده و شخص ضارب در دادگاه اقامه دعوا کرده بود. این اشخاص به مدت 15 سال در دادگستری استان پرونده داشته و اختلافات آنان هم چنان ادامه دار بوده است.

وی در پی اعترافات شخص ضارب بیان کرد: این فرد سال ها قبل از این اتفاق اقدام به تهیه دو عدد نارنجک دستی کرده و قصد وی از بین بردن فرزند فروشنده مغازه به دلیل ممانعت از مصالحه بوده که این امر عملی نشده است.

سردار اصلانی گفت: این فرد نقشه شوم خود را راس ساعت 12 ظهر امروز در محل کتابفروشی عملی کرده و متاسفانه شاهد اتفاق دلخراش امروز بودیم.

وی عامل انفجار را نارنجک دستی دانست و گفت: باقی مانده ها و تکه های نارنجک دستی در مغازه کشف شده و ماموران در حال بررسی های بیشتر هستند.

به گزارش ایسنا در این حادثه یک نفر کشته و چهار نفر زخمی شدند که در این میان وضعیت عمومی دو نفر از مصدومین مطلوب گزارش شده و مصدوم بعدی در مراحل درمان قرار دارد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.