آخرین خبرسلاح جدید جهان برای پایان بحران انرژی/ برقی که داریم اما نداریم!
5بازدید
۱

شریفی: از گل نزدن به پرسپولیس شرمنده‌ام

مهدی شریفی مهاجم جوان سپاهان در پایان دیدار مقابل پرسپولیس از اینکه نتوانسته یک گل به حریف بحران زده بزند اظهار شرمندگی کرد!

وی گفت: من دوندگی‌های خودم را داشتم و متأسفانه بدشانسی آوردم و نتوانستم گل بزنم و خیلی شرمنده ام. خدا را شکر بچه‌ها توانستند با زدن گل پیروز میدان شویم و مردم خوشحال به خانه‌هایشان رفتند. شریفی در واکنش به این سوال که ابتدا قرار بود خلعتبری تعویض شود اما شما به جای او تعویض شدی، آیا از این موضوع ناراحتی یا خیر، گفت: نظر مربی است که چه کسی تعویض شود و هیچ اشکالی ندارد. برای من هم مهم نیست.

شریفی در مورد صحبتی که با طارمی گلزن پرسپولیس پس از گل سوم داشت، گفت: من با طارمی دوست خوبی هستیم. او یک چیزی در گوش من گفت و موضوع خاصی نبود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ايراني۱۳۹۴/۰۵/۲۳ ۱۲:۵۹

اين جوان ازاينكه دربرابر تيم پرسپوليس فرصت بازي پيدا كرده بايد افتخار كند شير هميشه شيره اگراينطور نبود الان همه ايران بايد طرفدار سپاهان بودند ولي براي يك طرفدار واقعي پرسپوليس باخت حتي دربرابر تيمي مانند سپاهان هم ازارزش هاي محبوب ترين تيم اسيا كم نميكنه.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.