آخرین خبرجنجال در روزنامه‌های امروز ۱۳ آبان ۱۴۰۵
0بازدید

آيين نخل‌برداري در مناطق مختلف دارالعباده يزد

آئین نخل برداری در مناطق مختلف دارالعباده یزد برگزار می شود .

معاون فرهنگی تبلیغات اسلامی استان یزد درگفتگو با تابناک یزد، گفت: آیین مذهبی و کهن نخل‌برداری با حضور خیل عزاداران حسینی روز عاشورا در نقاط مختلف دارالعباده برگزار می شود.

حجت الاسلام کارگر افزود: این آیین معنوی براساس یک رسم دیرینه در سالروز شهادت مظلومانه حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و یاران و اصحاب باوفایش در صبح و عصر عاشورا برگزار می شود.

وی گفت: عشق و محبت به امام حسین (ع) و فرزندان ایشان و شهدای مظلوم دشت نینوا در میان مردم عاشق اهل بیت عصمت و طهارت (ع) یزد در این مراسم جلوه خاصی دارد.

مراسم نخل برداری که در اصطلاح محلی بدان نَقل نیز گفته می شود مراسمی است که هر ساله درصبح وعصر روز عاشورا در یزد برگزار می شود. عزاداران با حمل نخل بزرگ در هیت های مذهبی با مفهوم تشییع پیکر مقدس سید الشهدا (ع) در روز عاشورا عزاداری می کنند.

نخل را بی شباهت به درخت نخل می داند و عقیده بر این است که نخل شباهت بسیاری به درخت سرو دارد و سرو در فرهنگ عامه یعنی جاودانگی، رشادت، زندگی اخروی و آزادگی که یادآور روحیات و خصوصیات امام حسین (ع) است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.