آخرین خبرواکنش حزب‌الله لبنان به ادعای دولت الجولانی
1بازدید

آنفلوآنزا نخستین قربانی خود در اصفهان را گرفت

تابناک: فوت مادر بارداری در اصفهان نخستین قربانی تایید شده بر اثر ویروس آنفلوآنزا از سوی مسئولان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان تاکنون بوده است.

تابناک: فوت مادر بارداری در اصفهان نخستین قربانی تایید شده بر اثر ویروس آنفلوآنزا از سوی مسئولان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان تاکنون بوده است.

به گزارش تابناک اصفهان، در حالی که مدیران بهداشت و درمان استان اصفهان از زمان شیوع ویروس آنفلوآنزا در اصفهان اعلام آمار را محرمانه عنوان کرده اند اما معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان اصفهان روز گذشته در نشست خبری خود با خبرنگاران از فوت یک مادر باردار در اثر آنفلوآنزا در اصفهان خبر داد.

شنیده ها حاکی از این است که این مادر در نجف آباد بوده است.

تاکنون آمار مبتلایان به آنفلوآنزا که البته باز هم این مورد از سوی مدیران دانشگاه علوم پزشکی اصفهان محرمانه عنوان شده در نشست استاندار اصفهان از سوی وی 150 نفر اعلام شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.